Muistikahvila

Kirjaston Kivijalka Rautalammintie 4 , Rautalampi

Pohjois-Savon Muistiluotsin järjestämä kaikille avoin ja maksuton kohtaamispaikka muistiasioista ja aivoterveydestä kiinnostuneille. Mukavaa yhdessäoloa ja muistitreeniä kahvikupin äärellä. Lämpimästi tervetuloa!

Vapaa pääsy

Kunnallisneuvos Osmo Kärkkäisen kirjan esittelytilaisuus

Kirjaston Kivijalka Rautalammintie 4 , Rautalampi

Pöhinöitä polultani - Takapiruna tuhansiin työpaikkoihin on tietokirjailija Osmo Kärkkäisen 13. kirja.  Teos kertoo pienten maaseutukuntien teollistamisen alkuvaiheista, muun muassa ”Keiteleen ihmeestä”. Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen!

Lauluyhtye Rubatella: Aika Jätti. Juice Leskisen lauluihin ja runoihin perustuva konsertti.

Kirjaston Kivijalka Rautalammintie 4 , Rautalampi

A cappella -lauluyhtye Rubatella tulee konsertoimaan Juicen lauluihin ja runoihin liittyen sunnuntaina 29.5. klo 17 kirjaston Kivijalkaan. Pääsymaksu on 10 e/hlö. Konsertti liittyy MHAW-tapahtumaan (Menthal Health Art Week) eli Hyvää mieltä kulttuurista -tapahtumaviikkoon  Sisä-Savossa. Toukokuun viimeinen täysi viikko on tuhti tapahtumaviikko, jonka pääjärjestäjä on MIELI ry, mutta yhteistyötahoja on pitkä liuta mukana eri kunnista. Rautalammilla […]

10€

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.