Iloisella mielellä tehtyä hyvää ruokaa! 

Keskuskeittiö sijaitsee Matti Lohen koulun yhteydessä ja valmistaa maittavaa ruokailusuositukset täyttävää ruokaa kuntalaisille. Tästä löydät tuoreen ruokalistan

Matti Lohen koulun ruokasalista on mahdollista ostaa klo 13.00 – 13.15 kouluruokailusta yli jäänyttä ruokaa omiin astioihin 2€/annos. Tiedotamme päivittäin asiasta Matti Lohen ruokalan ulko-ovessa, jos myytäväksi on jäänyt kouluruokaa (Matti Lohen koulun sisäpihalta toinen ovi oikealta uimahalli- ja alakoulurakennuksessa). Emme ota  vastaan varauksia. Ruokapalvelu vastaa ruuan omavalvonnasta siihen asti, kunnes asiakas on pakannut ruuan omaan astiaan.

RUOKALISTA

Ruokalista  Koulu ja Varhaiskasvatus 

Matti lohen koulun oppilaille on tarjolla maksuton aamupuuro 8.00-8.30 kouluaamuina. Puuron kanssa on tarjolla maito ja levite.

RUOKALISTA 27.5-1.6

Maanantai 27.5

Kasvis talon tapaan M,L,GL

Perunasose L,GL

Jäävuori-vesimeloni-kurkku salaatti

Kasvisvaihtoehto:Sama

Välipala:Graham-mustikkapuuro,kurkku

Tiistai 28.5

Jauhelihakeitto M,L,GL

Leipä

Appelsiini

Kasvisvaihtoehto:Kasviskeitto

Välipala:Sekamarjakiisseli,sulatejuusto,paprika

Keskiviikko 29.5

Juustoinen broilerikastike L,GL

Ohra M,L

Kiinankaali-kurkku-tomaattisalaatti

Kasvisvaihtoehto:Juustoinen ksviskastike

Välipala:Maustamaton jogurtti,mangosose,porkkana

Torstai 30.5

Tonnikalapastavuoka L

Kaalisalaatti-raejuusto

Kasvisvaihtoehto:Kasvispastavuoka

Välipala:Hedelmäkiisseli,lehtisalaatti

Perjantai 31.5

Herkkupuuro L

Mehukeitto marjoilla M,L,GL

Porkkanapala,maksamakkara,leipä

Kasvisvaihtoehto:Sama

Välipala:Marja-kaurapaistos,kurkku

LAUANTAI 1.6

KOULULAISILLA JÄÄTELÖ

HYVÄÄ KESÄLOMAA!

Merkinnät tarkoittava: L= laktoositon, M= maidoton, GL = gluteeniton

Suositukset täyttävään koululounaaseen sisältyy lämpimän ruuan lisäksi salaatti salaatinkastikkeella, ruokajuoma; maito, piimä tai vesi sekä leipä ja levite.

Välipalaan sisältyy lisäksi: juoma, tuore sekä leipä. Välipalan valmistamme omassa keittiössä huomioiden kansalliset suositukset.