Joukkoliikenne, linja-autot ja taksit

Aikataulut Rautalammille ja Rautalammilta muualle Suomeen

Löydät tästä linkistä: Aikataulut Rautalampi-muu Suomi-Rautalampi

Timetables Suomi-Rautalampi winter

Paikallisliikenne koulukuljetusten yhteydessä ja kutsutaksit

Rautalammin sisäinen matkustaminen onnistuu koulukuljetusten yhteydessä. Koulukuljetuksissa pääsevät kulkemaan myös muut matkustajat, mikäli niissä on tilaa.

Koulukuljetusaikataulu 23-24

Kutsutaksit

Lisäksi Rautalammin joukkoliikenteeseen kuuluvat kutsutaksit, Rautalammin kunnassa kulkee kutsutaksit maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin ja ne jotka kulkevat Myhinpäähän ja Kerkonkoskelle. Kutsutaksiliikenne on kunnan järjestämää joukkoliikennettä ja se on avointa kaikille. Kutsutaksi maksaa asiakkaalle linja-autolipun verran

Rautalammin keskustasta kyyti lähtee Myhinpäähän kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin. Auto lähtee Myhinpäähän klo 8.30 S-Marketilta, josta ajetaan Myhinpäähän hakemaan kylälle tulijat. Kutsutaksin reitti kulkee maanantaisin Hankamäen kautta ja perjantaisin Konnekosken kautta. Kerkonkosken kutsutaksi ajetaan tiistaisin. Kyyti tilataan ennakkoon edellispäivänä puhelimitse (soitto tai tekstiviesti) numerosta 040 163 2517. Kutsutakseja ajaa Savolux.

Kerkonkosken kutsutaksi ajetaan kesäaikaan tiistaisin ja kouluaikaan kyyti ajetaan yhdistettynä koulukyyteihin. Kyyti lähtee n. klo 9.00 ja reitti Kerkonkoski-Pakarila-Rautalampi-Kerkonkoski-Pakarila

Asiointikuljetukset linja-auton taksoilla.

Kyyti tilataan ennakkoon edellispäivänä klo. 18.00 mennessä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 040 163 2517. Kutsutakseja ajaa Savolux.

LINJA-AUTOAIKATAULU 9.8.2023-2.6.2024

Rautalampi-Suonenjoki-Kuopio ja Kuopio-Suonenjoki-Rautalampi löytyy tästä:

aikataulut-talvi-23-24 (1)

 

 

Rautalammille saapuvia ja Rautalammilta lähteviä linja-autoliikenteen vuoroja voi etsiä liikennöitsijöiden omilta  sivuilta tai esimerkiksi useita eri tietoja yhteen kokoavasta Perille.fi -palvelusta.

 

Matkahaun tarjoaa © perille.fi

Lähin kaukoliikenteen pysäkki on Koskelo (Suonenjoki). Kaukoliikennevuoroja voi etsiä esimerkiksi sivustoilta matkahuolto.fi ja onnibus.com

Taksit

Rautalammilla taksipalveluja tarjoavat:

  • A. Suurosen auto, puh. 0400 271 579
  • Rautalammin Auto Oy, puh. 017-511 811, www.rautalamminauto.fi
  • Savolux, puh. 020 017017, www.savolux.fi
  • Sisä-Savon Tilataksi Oy, puh. 765 3398, www.sisasavontilataksi.fi
  • Taksiautoilija Jukka Markkanen, puh. 0400 380 355

Junaliikenne

Rautalammilla ei ole omaa juna-asemaa. Lähin asema sijaitsee Suonenjoella. Tarkemmat aikataulut voit tarkastaa osoitteesta vr.fi tai VR Matkalla -apista.