Etsivä nuorisotyö

 

Mietityttääkö opiskelu?

Kaipaatko apua työnhakuun?

Askarruttaako asuminen?

Tarvitsetko apua, mutta et tiedä mistä kysyisit?

Haluatko tukea asioiden hoitamiseen?

 

Etsivä nuorisotyö on juuri sinua varten, joka olet

  • 15–29-vuotias
  • kaipaat jeesiä koulu-, työ-, intti-, asunto- tai muiden arjen asioiden kanssa

Etsivä nuorisotyö tarjoaa sinulle vapaaehtoista tukea ja apua elämän pienissä ja isommissakin kynnyksissä. Joskus asioista keskusteleminen ja niiden pohtiminen ulkopuolisen, luotettavan aikuisen kanssa vie elämässä eteenpäin. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin mietitään asioihin yhdessä ratkaisuja! Yhteyttä kannattaa ottaa myös pienissä asioissa – ennen kuin niistä tulee suuria.

Etsivään nuorisotyöntekijään voivat olla yhteydessä nuoren itsensä lisäksi myös läheiset ihmiset, niin aikuiset kuin toiset nuoretkin. Myös tietyillä viranomaisilla on velvollisuus luovuttaa nuoren tiedot etsivään nuorisotyöhön arvioidessaan sen olevan tarpeellista tai kun Nuorisolaki (1285/2016) niin velvoittaa.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, WhatsAppilla, sähköpostitse, Facebookissa tai Snapchatissa. Etsivä nuorisotyöntekijä vierailee myös kouluilla, päivystää silloin tällöin nuorisotilalla ja osallistuu nuorille suunnattuihin tapahtumiin – näissä voit tulla suoraan juttusille! Tapaaminen voidaan sopia etsivän toimistolle (Kirjaston yläkerta) tai muuhun sinulle sopivaan paikkaan.