Liikuntasalit

Rautalammin keskustassa on kaksi liikuntasalia ja lisäksi suuri musiikkiluokka, jossa voidaan harrastaa pienimuotoista liikuntaa. Tältä sivulta löydät salivuorot, ohjeet salivuorojen hakemiseen sekä muuta tietoa molemmista saleista.

Poikkeusvuoroista ilmoitetaan salivuorojen käyttäjille mahdollisuuksien mukaan. Yleensä myös salin oveen tulee lappu muutoksista.

Matti Lohen koulun ja uimahallin yhteydessä sijaitseva liikuntasali on monikäyttöinen tila. Salissa voi pelata esimerkiksi lentopalloa, sulkapalloa, koripalloa, käsipalloa, tennistä ja salibandya. Salin koko on noin 30 x 16 metriä (480 m2). Salin päädyssä sijaitsee myös nostettava esiintymislava.

Sali avattiin peruskorjauksen jälkeen normaalille käytölle helmikuun 2020 alusta alkaen. Matti Lohen koulun sali on opetuskäytössä koulupäivisin ja iltapäivällä salissa toimivat koulun kerhot

Matti Lohen koulun liikuntasalivuorot kausi 2023-2024

Matti Lohen salivuorot kesä 2024

Musiikkiluokka on kooltaan 57,5 m2

Matti Lohen koulun musiikkiluokan iltakäyttö 

 

Kerkon koulun liikuntatilan iltakäyttö 

Lukion liikuntasali

Lukion sali on pienempi (143 m2), mutta silti monikäyttöinen liikuntatila. Sali sopii hyvin esimerkiksi lentopallon ja sulkapallon pelaamiseen.

Lukion sali on oppilaiden käytössä koulupäivinä silloin, kun muita varattuja aikoja ei ole. Lukion salille  voi varata salivuoroja omalle ryhmälle.

 

Lukion liikuntasalivuorot kausi 2023-2024

Lukion liikuntasali kesä 2024

 

Salivuorojen hakeminen

Kesäsalivuorojen hakeminen

Liikuntasalivuoron hakeminen kaudelle 2023-2024

 

Sivistystoimen tilojen vuokrahinnasto 1.3. 2023 alkaen

 

Huomioithan, että liikuntasaleissa ei ole siivouspalvelua viikonloppuisin.