Liikuntasalit

Rautalammin keskustassa on kaksi liikuntasalia. Tältä sivulta löydät salivuorot, ohjeet salivuorojen hakemiseen sekä muuta tietoa molemmista saleista.

Poikkeusvuoroista ilmoitetaan salivuorojen käyttäjille mahdollisuuksien mukaan. Yleensä myös salin oveen tulee lappu muutoksista.

Matti Lohen koulun liikuntasali

Matti Lohen koulun ja uimahallin yhteydessä sijaitseva liikuntasali on monikäyttöinen tila. Salissa voi pelata esimerkiksi lentopalloa, sulkapalloa, koripalloa, käsipalloa, tennistä ja salibandya. Salin koko on noin 30 x 16 metriä. Salin päädyssä sijaitsee myös nostettava esiintymislava.

Sali avattiin peruskorjauksen jälkeen normaalille käytölle helmikuun 2020 alusta alkaen. Matti Lohen koulun sali on opetuskäytössä koulupäivisin ja iltapäivällä salissa toimivat koulun kerhot

Matti Lohen koulun liikuntasalivuorot kesä 2021

Lukion liikuntasali

Lukion sali on pienempi, mutta silti monikäyttöinen liikuntatila. Sali sopii hyvin esimerkiksi lentopallon ja sulkapallon pelaamiseen.

Lukion sali on oppilaiden käytössä koulupäivinä silloin, kun muita varattuja aikoja ei ole. Lukion salille  voi varata salivuoroja omalle ryhmälle.

Lukion liikuntasalivuorot kesä 2021

 

 

Salivuorojen hakeminen

Liikuntasalivuoron hakeminen kesäksi 2021

Sivistystoimen tilojen vuokrahinnasto 1.1. 2020 alkaen

Liikuntasalien kesän salivuorojen hakuaika 31.5. – 6.6.2021.