Satamat ja rantautumispaikat

Hanhitaipaleen Kalasatama ( Etelä-Konnevesi, Satamatie 160 )soveltuu keskikokoisille veneille. Sen syvyys laiturissa on noin kolme metriä. Satamassa on myös veneluiska, laavu tulisijalla sekä kompostoiva käymälä. Satama on suosittu melojien rantautumis- ja lähtöpaikka.

Kierinniemen satama ( Etelä-Konnevesi, Kierinniementie 69 ) Sataman laiturilta löytyy septitankin tyhjennys säiliö, lisäksi alueella on laavu tulisijalla ,wc / jätepiste ja veneenlaskuramppi.

Koipiniemen satama ( Pohjois-Konnevesi, Soututie 89 ) Satamassa on rantautumislaituri, veneluiska, laavu tulisijalla sekä wc / jätepiste.

Pitkänpohjanlahti ( Etelä-Konnevesi, Pitkänpohjantie 137, Myhinpää ) Satamassa sijaitsee venelaituri, veneenlaskuramppi js wc.

Pitkälahti ( Hankavesi ) Pitkälahden uimarannalla on laituri ja hyppytorni, laavu tulisijalla sekä wc ja pukukopit. Uimarannalle voi saapua kajakeilla. Uimarannan läheisyydessä n.200m päässä on ”myllyn ranta”, jossa on venelaituri ja veneluiska.

Etelä-Konneveden kansallispuistossa on myös useita hyviä rantautumispaikkoja. Lapinsalon retkisatamassa (62° 35.68′ 26° 31.45′) on laituri ja kiinnittymismahdollisuus kahdelle veneelle. Saarelta löytyy myös tulentekopaikka ja käymälä. Iso-Pyyssalossa (62° 36.03′ 26° 34.49′) on puolestaan pienveneille soveltuva matala ranta sekä tulentekopaikat ja käymälä. Saaren länsiranta on hiekkapohjainen ja eteläranta sorapohjainen.