Satamat ja rantautumispaikat sekä venepaikat

Satamat ja rantautumispaikat

Hanhitaipaleen Kalasatama ( Etelä-Konnevesi, Satamatie 160 )soveltuu keskikokoisille veneille. Sen syvyys laiturissa on noin kolme metriä. Satamassa on myös veneluiska, laavu tulisijalla sekä kompostoiva käymälä. Satama on suosittu melojien rantautumis- ja lähtöpaikka. Laiturissa on sekä vuokrattavia venepaikkoja että vierasvenepaikkoja. Myös rantapaikkoja on vuokrattavissa. Laiturissa on lukittu portti, johon saa avaimia teknisestä toimistosta.

Kierinniemen satama ( Etelä-Konnevesi, Kierinniementie 69 ) Sataman laiturilta löytyy septitankin tyhjennys säiliö sekä sähkötolpat. Lisäksi alueella on laavu tulisijalla ,wc / jätepiste ja veneenlaskuramppi. Laiturissa on sekä vuokrattavia venepaikkoja että vierasvenepaikkoja.

Koipiniemen satama ( Pohjois-Konnevesi, Soututie 89 ) Satamassa on rantautumislaituri, veneluiska, laavu tulisijalla sekä wc / jätepiste.

Pitkänpohjanlahti ( Etelä-Konnevesi, Pitkänpohjantie 137, Myhinpää ) Satamassa sijaitsee venelaituri, veneenlaskuramppi ja wc. Laiturissa on sekä vuokrattavia venepaikkoja että vierasvenepaikkoja.

Pitkälahti ( Hankavesi ) Pitkälahden uimarannalla on laituri ja hyppytorni, laavu tulisijalla sekä wc ja pukukopit. Uimarannalle voi saapua kajakeilla. Uimarannan läheisyydessä n.200m päässä on ”myllyn ranta”, jossa on venelaituri ja veneluiska.

Etelä-Konneveden kansallispuistossa on myös useita hyviä rantautumispaikkoja. Lapinsalon retkisatamassa (62° 35.68′ 26° 31.45′) on laituri ja kiinnittymismahdollisuus kahdelle veneelle. Saarelta löytyy myös tulentekopaikka ja käymälä. Iso-Pyyssalossa (62° 36.03′ 26° 34.49′) on puolestaan pienveneille soveltuva matala ranta sekä tulentekopaikat ja käymälä. Saaren länsiranta on hiekkapohjainen ja eteläranta sorapohjainen.

1_Sijaintikartta_satamat

Muut venepaikat

Kerkonkosken satama ( Repolantie 17, Kerkonjoensuu). Satamassa on rantautumislaituri , veneluiska, septitankin tyhjennys sekä tankkauspiste. Laiturissa on vuokrattavia venepaikkoja

Kiesimän venelaituri (Kanavantie 280, Kerkonjoensuu). Laiturissa on vuokrattavia venepaikkoja.

Pitkälahden venelaituri,( Myllytien päässä, Rautalampi). Vuokrattavia laituri- ja rantapaikkoja.

Savisillan venelaituri (Rautalammintie 11, Rautalampi). Vuokrattavia laituri- ja rantapaikkoja.

Vihta Paavon venelaituri (Vihta Paavon tien päässä, Rautalampi). Vuokrattavia laituri- ja rantapaikkoja.

Kuutinrannan venelaituri (Heikinrannantie 4, Rautalampi). Vuokrattavia laituri- ja rantapaikkoja.

Toholahden venelaituri (Kalakujan päässä, Toholahti). Vuokrattavia laituri- ja rantapaikkoja.

Kartta Rautalampi kirkonkylä ja Kerkonkoski

Hinnat

  • laitureiden venepaikat 100,00 euroa / vuosi (sis.alv)
  • rantapaikat 30,00 euroa / vuosi (sis.alv)

Yhteydenotot: Tekninen toimisto, puh. 040 593 6335 tai 040 593 6344.