Opiskelijana Rautalammin lukiossa

Opiskeluaika Rautalammin lukiossa on ikimuistoinen kokemus, joka säilyy mielessä koko elämän ajan. Useat entisistä opiskelijoista ovat kertoneet lukio-opiskelun ylittäneen odotukset ja ajan Rautalammin lukiossa olleen hyvää valmennusta elämään.

Rautalammin lukiossa opiskelet pätevien opettajien johdolla. Voit keskittyä valtakunnallisiin, kaikissa lukioissa tarjottaviin opintojaksoihin ja valita lisäksi laajasta koulukohtaisten soveltavien opintojaksojen tarjonnasta. Valikoimaamme lisäävät TutorHousen ja Isoverstaan verkko-opinnot. Kielistä on mahdollista suorittaa pitkät opintojaksot, vaikka ne eivät varsinaisesti valikoimaamme kuulukaan.

Opiskelu on pitkäjänteistä työtä, johon sisältyy paljon lukemista ja tekemistä, mutta myös mukavaa opiskelijaelämää ja yhdessä toimimista. Rautalammin lukiossa oppilaskunta toimii aktiivisesti ja järjestää monenlaisia tapahtumia. Myös tutor-opiskelijat pyrkivät tutustuttamaan opiskelijat kouluelämään ja toisiinsa järjestämällä pitkin lukuvuotta toimintaa, illanviettoja ja yllätyksiä.

Rautalammin lukiossa opiskelleet kiittävät koulun hyvästä hengestä ja ilmapiiristä. Hyvän kouluhengen saavuttamiseen tarvitaan kaikkia: opiskelijoita, opettajia, koko henkilökuntaa. Opiskelu on ennen kaikkea yhteistyötä.

Lukioomme on 7,0 keskiarvoraja sekä lukio- että ratsastuslinjalle.

Mikäli haluat tulla talven tai kevään aikana tutustumaan lukioomme, niin sovithan tutustumisajan Mari-opon kanssa, puh. 040 572 5737. Lisätietoja saa lukion kansliasta puh 040 549 2860.

Yhteishaussa valituille pidetään tutustumispäivä juhannusviikon tiistaina.

Haku lukion lukiolinjalle

Täytä ja tallenna nettihakemus osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tulosta ja täytä ainevalintakortti ja palauta se lukiolle viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Haku lukion ratsastuslinjalle

Täytä ja tallenna nettihakemus  osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tulosta ja täytä aineivalintakortti ja palauta se lukiolle viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Ainevalintakortti Rautalammin lukioon

 

Ei tuloksia