Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rauhan patalaput

keskiviikko 13.3.2024 19:00 - 20:00

15 €

SALAISEN TEATTERIN RAUHAN PATALAPUT ON NUKKETEATTERIA AIKUISILLE
Pieksämäellä toimiva Salainen Teatteri on valmistanut 25-vuotisen olemassaolonsa aikana nukketeatteriesityksiä lapsille ja esiintynyt mm. Nukkekodilla ja muutaman vuoden ajan omassa tilassa Laaksotiellä elokuvateatterin alakerrassa. Aikuisille on tehty monologeja ja runoesityksiä. Nyt on aikuisten nukketeatterin vuoro.

Rauhan patalaput kertoo pitkän elämän eläneestä Rauhasta ja hänen kolmesta keski-ikäisestä tyttärestään. Dementoitunut äiti elää omassa maailmassaan, tyttäret Seija, Kirsti ja Anneli läpikäyvät surutyötä kukin omalla tavallaan. He joutuvat pohtimaan suhdettaan Rauhaan ja sisaruksiin, Rauhan edustamiin arvoihin ja oppeihin. Rauha on ollut innokas patalappujen virkkaaja lapsesta lähtien, patalappu on ollut hänelle mahdollisuus luoda, tehdä omaa pientä taidetta. Sisarusten unelmat ja haasteet ovat olleet toisenlaisia. Miten on käynyt nuoruuden unelmien ja uskalletaanko vielä unelmoida?

Esityksen käsikirjoitus on Marja-Liisa Lintusen ja työryhmän, ohjauksesta vastaa tamperelainen Kaija Viinikainen. Rooleissa Päivi Lehmusvuori Rautalammilta ja Marja-Liisa Lintunen Salaisesta Teatterista. Nuket ovat Helena Marsdenin käsialaa. Lavastukseen patalappuja ovat virkanneet mm. Pieksämäen Neuvokkaan käsityöryhmäläiset ja muut innokkaat ystävät.

Esitys vierailee Rautalammilla keskiviikkona 13.3. klo 19 kirjaston Kivijalassa.

Tiedot

Päivämäärä:
keskiviikko 13.3.2024
Aika:
19:00 - 20:00
Hinta:
15 €
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
www.facebook.com/salainenteatteriay

Tapahtumapaikka

Kirjaston Kivijalka
Rautalammintie 4
Rautalampi, 77700
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Chatbot