Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kulttuurikierros-kahvit Rautalammin kirjaston Kivijalassa ma 22.4. klo 18-20

maanantai 22.4.2024 18:00 - 20:00

Tervetuloa suunnittelemaan Etelä-Konneveden kulttuurikierrosta ja kansallispuiston juhlapäivää!
 
Kulttuurikierros-kahvit Rautalammin kirjaston Kivijalassa ma 22.4. klo 18-20
Etelä-Konneveden kansallispuisto täyttää jo 10 vuotta. Sen kunniaksi Etelä-Konneveden kulttuurikierros -hanke järjestää tapahtumapäivän Kalajan ympäristössä 1.9.2024. Ohjelmaan on suunnitteilla mm. kuorojen esityksiä, tapahtumarasteja sekä linnunpönttöhuutokauppa. Kutsumme paikallisia yhdistyksiä mukaan suunnittelemaan tapahtumaa. Yhdistykset voivat olla mukana esimerkiksi esittelemässä toimintaansa tapahtumarastilla tai osallistua pönttöhuutokauppaan, jonka tuotot menevät takuulla hyvään tarkoitukseen eli Rautalammin metsäeskareille!
Tapaamisessa kuullaan myös uusimmat kuulumiset Etelä-Konneveden kulttuurikierros-hankkeesta. Paikalliset yhdistykset voivat halutessaan olla mukana toteuttamassa Kulttuurikierroksen oheisohjelmaa kesällä 2024.
Etelä-Konneveden kulttuurikierros -hankkeessa kehitetään yhteistyötä Etelä-Konneveden kansallispuiston (Rautalampi ja Konnevesi) sekä Häähninmäen ulkoilualueen (Hankasalmi) välille. Tavoitteena on nostaa esille juuri tämän seudun erityispiirteitä ja hyödyntää niitä paikallisessa kulttuuritarjonnassa. Elokuun lopussa 2024 järjestetään retkeily- ja kulttuuritapahtumien kokonaisuus, joka kiertää Etelä-Konnevesi-järven ympäri kylästä retkipaikasta toiseen ja huipentuu kansallispuiston juhlaan Kalajalle 1.9.2024.  Tapahtumien punaisena lankana ovat paikallisperinteet, myytit ja luonto. Hanketta hallinnoi Sisä-Savon luonnonystävät ry, ja mukana on yhdistyksiä kolmen kunnan alueelta.
https://etelakonnevedenkulttuurikierros.fi/
https://www.facebook.com/kulttuurikierros

Tiedot

Päivämäärä:
maanantai 22.4.2024
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:

Tapahtumapaikka

Kirjaston Kivijalka
Rautalammintie 4
Rautalampi, 77700
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Chatbot