Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Helsinki Guitar Duon konsertti Muualta tulleet

sunnuntai 7.7.2024 14:00 - 15:00

10 € - 15 €

Muualta tulleet

Helsinki Guitar Duon konsertti

Su 7.7. klo 14 – 15

Rautalammin kirjaston Kivijalka, Rautalammintie 4, 77700 Rautalampi

Liput 15 €, ennakkoon 12 €, Kulttuuriseuran jäsenille 10 €

Pullakan puffetti 13 – 15

Helsinki Guitar Duon – Rody van Gemert ja Jose Casallas – tässä konsertissa esittämät teokset ovat saaneet juurensa, inspiraationsa ja ideansa muualta, muista teoksista, muilta ajoilta, muulta paikalta. Konsertissa kuullaan kaksi teosta rautalampilaiselta säveltäjältä Pekka Jalkaselta, joista toinen on Helsinki Guitar Duon tilaama kantaesitys. Traatena tserne tsaave – ajaa nuori poika – on kollaasi Suomen romanien vanhoista laulusävelmistä, mahtilauluista, hevosmiesten lauluista ja vanhojen naisten valituksista.

Helsinki Guitar Duo muodostuu kahdesta maailmalla kulkeneesta muusikosta: Rody van Gemert on hollantilainen kamarimuusikko, joka on tehnyt yhteistyötä muusikoiden ja tanssijoiden kanssa. Hän on opiskellut niin Amsterdamissa, Kölnissä kuin Hiroshimassa ja Helsingissä. Gemert on konsertoinut niin päiväkodeissa, naisvankiloissa kuin Tokion ooppertalossa. Jose Casallas aloitti kitaransoiton opiskelun Bogotassa, Kolumbiassa. Opintojaan hän on jatkanut niin Pariisissa kuin Helsingissä ja Tukholmassa.

Rautalammin konsertissaan Gemert soittaa Antonio de Torres ”La Perla” SE 30 kitaraa vuodelta 1882. Jose Casallas soittaa Manuel Velazquesin vuonna 1958 valmistamaa kitaraa. Pekka Jalkasen sävellysten lisäksi he soittavat Jukka Kaakkomäen kaksi teosta Choral et Passcaglia for two Guitars ja African Rhapsodies. Lisäksi ohjelmassa on teokset Julian Arcasilta, Yimi Manuel Roblesilta, Graham Lynchiltä sekä Isaac Albenizilta.

Tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai 7.7.2024
Aika:
14:00 - 15:00
Hinta:
10 € - 15 €
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
www.runonjalaulunrautalampi.fi

Järjestäjä

Rautalammin Kulttuuriseura ry.
Sähköposti
posti@rautalamminkulttuuriseura.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikat

Rautalammintie 4
Rautalampi, Pohjois-Savo 77700 Suomi
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.