Matti Lohen koulu on 240 oppilaan yhtenäiskoulu. Koulussamme on aktiivinen, lämminhenkinen ja innostunut työyhteisö.

Rautalammin koulutoimessa on sitouduttu positiivisen pedagogiikan mukaisen toimintakulttuurin vahvistamiseen ja osallisuutta vahvistavan tiimityön tekemiseen.

 

 

AJANKOHTAISIA:

Ti 7.2.2023: Psykologi Keijo Tahkokallion vierailu

Tervetuloa lasten ja nuorten turvaa, kasvua ja hyvinvointia käsittelevään vanhempainiltaan tiistaina 7.2. klo 17. 

Rautalammin perusopetus ja Matti Lohen koulun vanhempainyhdistys yhdessä järjestävät kaikille avoimen yleisötapahtuman Matti Lohen koulun juhlasalissa tiistaina 7.2. klo 17-20. Puhujaksi olemme saaneet pitkän uran psykologina tehneen Keijo Tahkokallion, joka on erikoistunut mm. lasten ja nuorten kasvua, hyvinvointia ja haastavaa käytöstä koskeviin teemoihin. Tahkokallio on osallistava luennoitsija, joka toivottaa kysymykset ja keskustelut tervetulleeksi. Tästä syystä tapahtuma on tarjolla vain livenä, jotta kysymykset ja kommentit saa esittää suoraan.

MLL järjestää koululle tapahtuman ajaksi lapsiparkin. Tapahtumassa on kahvitarjoilu. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille, ei vain huoltajille. Lämpimästi tervetuloa!

Koulukeskuksen salivuorot kausi 2022-2023 Linkki

Huom! Vanhojen tanssit varaavat Matti Lohen koulun liikuntasalin to 9. – pe 10.2. koko päiviksi/illoiksi. Kaikki muut varatut vuorot to-pe päiviltä peruuntuu.