Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rautalammin vapputapahtumassa Mieslaulajien konsertti

keskiviikko 1.5.2024 12:00 - 14:00

Vapaa pääsy

Rautalammin vapputapahtumassa Mieslaulajien konsertti

Vapputapahtuma 1.5.2024 klo 12 Rautalammin kirjaston pihalla
Rautalammin Mieslaulajien konsertti 1.5.2024 klo 13 Rautalammin kirjaston Kivijalassa

Rautalammin perinteinen vapputapahtuma pidetään Rautalammin kirjaston edessä vappupäivänä 1.5.2024 klo 12. Tapahtumassa laulaa Rautalammin Mieslaulajat ja Rautalammin kulttuuriseura järjestää vappuarpajaiset. Yrjö Kaijärven tornissa asuu salaperäinen Mustahattuinen, joka herää joka kevät pitämään vappupuheen. Puheen pitäjää ei paljasteta! Kuvanveistäjä Irma Mattilan suunnitteleman Kansarunoilijat ja muusa veistoksen (1988) muusa kukitetaan juhlallisesti.

Rautalammin kulttuuriseura ja Rautalammin Mieslaulajat kutsuvat rautalampilaisia tuulettamaan historiallisia pukujaan ja lähtemään kevätpromenadille vapputapahtumaan. Voit pukeutua kansallispukuun tai kansanpukuun tai muuhun historialliseen pukuun tai muuten vain kevätinnoitukseen. Ja tietenkin ylioppilashatut päähän. Mieslaulajien munkkibaarissa kirjaston Kivijalan kahviossa voi herkutella munkilla, simalla, teellä ja kahvilla ennen Mieslaulajien klo 13 alkavaa vappukonserttia. Munkkibaari on maksullinen.

Mieslaulajien konsertin ohjelmassa on perinteistä viihteellistä mieskuoro-ohjelmistoa. Kuoroa säestävät haitaristit Vesa Lehmonen ja Raimo Pyykönen ja pianisti Anja Tuovinen. Kuoron vieraana konsertissa esiintyy myös Rautalammin Kirkkokuoron naisosasto laulaen yhdessä Mieslaulajien kanssa ja erikseen. Konsertti kestää noin tunnin.

Mieslaulajien konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelman nauttimisesta voi maksaa kuorolle kannatusmaksun kuusi euroa.

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
keskiviikko 1.5.2024
Aika:
12:00 - 14:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
www.rautalamminkulttuuriseura.fi

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.