Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Saunamaraton

lauantai 15.6.2024 15:00 - 20:00

Alkavaa kesää juhlistetaan yhdessä löylytellen, kun Kerkonkosken kyläläiset avaavat saunojaan innokkaiden testattavaksi! Ainutlaatuinen bussisauna tai perinteisen puukiukaan lempeä lämpö – maratonilla saat kokea jos jonkinlaiset löylyt. Ota ystäväsi mukaan ja kävele saunasta saunaan kylpytakki päällä läpi kesäisen kylän!

Tapahtuman ajatuksena on saunoa mahdollisimman monessa saunassa Kerkonkosken kylän ”ytimen” tuntumassa. Maratonille voit osallistua yksin tai joukkueena. Saunamaratonissa et juokse kilometrejä, vaan rentoudut ja nautit erilaisten saunojen löylyistä ja maalaiskylän vieraanvaraisuudesta.

Aikataulu:

klo 15.00 kokoontuminen Kerkonkosken Keitaalla
klo 20.00 paluu Keitaalle
(Keitaan sauna ja palju lämpimänä klo 19-21)

Maratonilla saunoja on lähemmäs kymmenen ja kartta niistä julkaistaan piakkoin! Muutamaan saunaan on elämyksellinen lauttakyyti Kerkonkosken Satamasta. Saunojen määrä tarkentuu osallistujamäärän mukaan, joten ilmoittauduthan pian https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeviMHnqJfrE3uTWpBlj8dbtTMlDVdYpdTmUKuXdNDppcCFvg/viewform. Tarvittaessa lisätietoja tapahtumasta saat hanketyöntekijä Johanna Koposelta p. 0400 376 585.

Pukukoodina on uikkarit ja voit kiertää erilaiset saunat vaikka sandaaleissa ja kylpytakissa käpöstellen valoisassa kesäillassa. Ilta päättyy Kesäravintola Kerkonkosken Keitaalle, josta saa seudun parasta pizzaa ja tuopin jos toisenkin.

Tapahtumassa on vapaaehtoinen pääsymaksu. Kertynyt summa jaetaan saunaisännille korvauksena polttopuista. Jos haluat osallistua, niin varaathan käteistä mukaan. Kolehti Keitaalla.

Satamassa huikopalaa tarjoilee lettukahvila, jossa on myynnissä myös Relax– saunavihdat ja muut saunatuotteet.

Ajantasaisen tiedon löydät Kerkonkosken somesta: www.facebook.com/kerkonkoski

Lämpimästi tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
lauantai 15.6.2024
Aika:
15:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,
Kotisivu:
www.visitkerkonkoski.fi

Järjestäjä

Kerkonkosken Ketterä

Tapahtumapaikka

Kerkonkoski
Repolantie 11
Kerkonjoensuu, 77930 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.