Yrittäjien aamukahvit pe 1.12.2023 klo 8 kunnanvirastolla

Rautalammmin kunnanvirasto Rautalampi, Suomi

Yrittäjien aamukahvit 1.12. klo 8 Rautalammin kunnan valtuustosalissa. Teemana on yrittäjien hyvinvointihanke. Hanketta esittelee SavoGrow:lta  elinkeinoasiantuntija Sari Tulila. Yritysesittelyvuorossa  Finnskog ja yrittäjä Arttur Eret. Vieraana myös Mari Hälinen SavoGrow:n biokipinähankkeesta.

Yrittäjien aamukahvit 1.12. klo 8. Rautalammin kunnan valtuustosali

Rautalammmin kunnanvirasto Rautalampi, Suomi

Yrittäjien aamukahvit 1.12. klo 8. Rautalammin kunnan valtuustosali. Teemana on yrittäjien hyvinvointihanke. Hanketta esittelee SavoGrow:lta elinkeinoasiantuntija Sari Tulila. Yritysesittelyvuorossa  Finnskog ja yrittäjä Arttur Eret. Vieraana myös Mari Hälinen SavoGrow:n biokipinähankkeesta. Tulevat yrittäjien aamukahviajankohdat ovat   To 1.2. klo 8.00 ja To 7.3. klo 8.00 . Paikka ja teema ilmoitetaan tulevissa uutiskirjeissä. 

Valtuutettujen ja yrittäjien elinvoimailta kirjaston kivijalassa ke 15.11.2023 klo 18

Rautalammin kirjasto

Valtuutettujen ja yrittäjien elinvoimailta  Ke 15.11.2023 klo 18 Kirjaston kivijalka. Ohjelma: Avauspuhe ja elinvoimatyöryhmän hyväksymän Rautalammin elinvoimalupauksen esittely Savon Yrittäjien asiakkuuspäällikkö Mia Simpanen.   Yrittäjien esittäytyminen valtuutetuille  Valtuutettujen ja yrittäjien keskustelu, vetäjä Tuomo Vähäsarja  Kahvit + keskustelu jatkuu  Tilaisuuden päätössanat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Sari Hintikka-Varis.  Lisätietoja: elinkeinoasiantuntija Tuomo Vähäsarja. tuomo.vahasarja@rautalampi.fi, p. 040 152 7741.  

Yrittäjien aamukahvit pe 1.12. klo 8 kunnan valtuustosalissa

Rautalammmin kunnanvirasto Rautalampi, Suomi

Teemana on yrittäjien hyvinvointihanke. Hanketta esittelee SavoGrow:lta elinkeinoasiantuntija Sari Tulila. Yritysesittelyvuorossa  Finnskog ja yrittäjä Arttur Eret. Vieraana myös Mari Hälinen SavoGrow:n biokipinähankkeesta.

Yrittäjien aamukahvit ke 13.3. klo 8.00, Sahalan kartano

Sahalan kartano

Tervetuloa yrittäjien aamukahville Sahalan kartanoon ke 13.3. klo 8! Veli-Jussi Jalkanen puhuu yrittäjien jaksamisesta, Ari Lindgren kunnan kilpailutuksista ja Emmi-Riikka Vartiainen ja Ville Kotka kertovat Studio Käpynä Oy:sta. Läsnä myös elinkeinoasiantuntija Tuomo Vähäsarja ja kunnanjohtaja Anu Sepponen. Ohjelma voi vielä päivittyä.

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.