Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuokio Eino Leinon seurassa

ke 28.6.2023 13:00 - 14:00

10 €

Tuokio Eino Leinon seurassa -konserttiin sisältyy mielikuvamatka Eino Leinon lapsuuden ja nuoruuden maisemiin Paltaniemeltä Hämeenlinnaan, sukellus kirjallisuudentutkimuksen keinoin niihin tapahtumiin ja traumoihin, jotka vaikuttivat hänen elämäänsä ja työskentelyynsä. Rautalammilla purjehdusta pikku pojasta saakka harrastanut Leino nautti monista vierailuista Roschierien luona Karjalan kartanossa Toholahden rannalla. Samoja vesiä saamme ihailla esiintymistilan ikkunoista.
Konsertissa kuullaan sikermä Leinon upeimpia runoja laulettuna ja lausuttuna. Noin tunnin kestävän luentokonsertin muusikkona ja laulajana kuullaan Seija Kelavirtaa (os. Kiiveri). Leinon elämään johdattelee Annukka Järvi. Kelavirta on Haminan kansalaisopiston vastaava musiikinopettaja, mutta hänet tunnetaan myös säveltäjänä ja teatterimuusikkona. Kelavirran pääsoitin on harmonikka. Järvi on koulutukseltaan kirjallisuustieteen maisteri, ja hän on myös opiskellut teatteri-ilmaisua TeaK:issa.
Hän työskentelee vapaana toimittajana ja kriitikkona, kirjailijana ja luovan kirjoittamisen opettajana. Mökki Rautalammilla Hankaveden rannalla on kuulunut Järven kesiin 80-luvun loppupuolelta alkaen.

Tiedot

Päivämäärä:
ke 28.6.2023
Aika:
13:00 - 14:00
Hinta:
10 €
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
www.runonjalaulunrautalampi.fi

Järjestäjä

Rautalammin Kulttuuriseura ry.
Sähköposti
posti@rautalamminkulttuuriseura.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Seurakuntatalo
Kirkkotie 5
Rautalampi, Valitse maa:
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Chatbot