Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Talvirieha

lauantai 3.2.2024 10:00 - 13:00

Jippii! Talvirieha on täällä taas 🤩

Viime vuonna huippusuosion saanut lapsiperheille suunnattu Talvirieha -tapahtuma järjestetään jälleen kirjastolla lauantaina 3.2. kello 10-13.

Tapahtuma pohjautuu lastenkirjallisuuteen ja ohjelmassa on paljon erilaisia työpisteitä, jotka tarjoavat yhteistä tekemistä koko perheelle. Tapahtumassa pääsette esimerkiksi askartelemaan, nauttimaan satuhetkistä, leikkimään ulkona, hahmosuunnistamaan ja paljon muuta!

Nälän tai janon yllättäessä voitte myös vierailla Talviriehanallen kahviossa, jossa on tarjolla juotavaa sekä pientä purtavaa.

Lisäksi tapahtumassa on taidenäyttely, jossa on esillä lasten tekemiä taideteoksia. Taideteosten inspiraation lähteenä on lastenkirjallisuus.

Tapahtuma järjestetään yhteistyönä, jossa mukana kirjaston lisäksi ovat Rautalammin seurakunta, Rautalammin varhaiskasvatus, Nuorisotyö Rautalampi, Rautalammin nuorisovaltuusto sekä Lions Club Rautalampi.

Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme Talviriehaa❤️

Nähdään kirjastolla lauantaina 3.2. kello 10 alkaen !

Tiedot

Päivämäärä:
lauantai 3.2.2024
Aika:
10:00 - 13:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Rautalammin kirjasto

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.