Vanhusten ravitsemus -luento

Rautalammin seurakuntatalo Rautalampi, Suomi

Rautalammin Martat järjestävä luennon vanhusten ravitsemuksesta. Asiasta luennoi Henna Jalkanen Rautalammin seurakuntatalolla ma 9.1. klo 10-12. Luento on kaikille avoin. Luento aloittaa Yhdessä eteenpäin -luentosarjan.  

Kukkaiskirkko

Rautalammin kirkko

Saarnaa Raija Korhonen. Rautalammin Martat koristelevat kirkon luonnonkukilla.

Vapaa pääsy

Rautalammin Martat 60 vuotta -näyttely 14.-27.8.2023

Rautalammin kirjasto

Tervetuloa Marttojen 60-vuotistaipaleen näyttelyyn kirjaston galleriaan! Näyttely on auki kirjaston aukioloaikoina. Muistathan myös juhlat su 20.8.? klo 11.00 Messu kirkossa, saarna Martta-liiton pääsihteeri Marianne Heikkilä. klo 12 alkaen lounas ja juhlatilaisuus seurakuntasalissa. Tervetuloa sydämellisesti molempiin!  

Rautalammin Marttojen 60-vuotisjuhla ja Savon Marttojen kirkkopyhä su 20.8.2023

Rautalammin kirkko

Rautalammin Martat juhlii 60-vuotistaivaltaan sunnuntaina 20.8.2023. Klo 11 alkaa Rautalammin kirkossa messu, jossa saarnaa Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä. Messun jälkeen  noin klo 12-14 on tarjolla lounas ja juhlatilaisuus seurakuntasalissa. Lämpimästi tervetuloa kaikki kansallispuvussa tai ilman! Vapaa pääsy.

Rautalammin Marttojen vuosikokous

Rautalammin kirjasto

Rautalammin Martat ry:n vuosikokous kirjaston musiikkihuoneessa. Tervetuloa!

Vapaa pääsy

Rautalammin Marttojen vuosikokous

Rautalammin kirjasto

Rautalammin Martat ry:n vuosikokous kirjaston musiikkihuoneessa. Tervetuloa!

Vapaa pääsy

Kello viiden tee

Kirjaston Kivijalka Rautalammintie 4 , Rautalampi

Rautalammin Marttojen järjestämä kello viiden tee kirjaston kivijalassa. Tule maistelemaan eri teelaatuja pikkupurtavan kanssa ja kuulemaan marttojen toiminnasta. Voit jopa innostua ja liittyä mukavaan joukkoomme! Lämpimästi tervetuloa!

Vapaa pääsy

Talkoot Myhinpäässä

Rautalampi Rautalammintie 4, Rautalampi, Pohjois-Savo, Suomi

Myhinpään seudun kyläyhdistys ja Rautalammin Martat ry järjestävät yhteiset talkoot lauantaina 25.5. klo 13. Talkoissa mm. pystytetään entisen kievarin ja Antin puimalana tunnetun ”kulttuuritalon” nurkille Eila Matilaisen vuonna 2008 suunnittelema muistolaatta sekä kylvetään pieni palsta kuitupellavaa kylänraitin varrelle. Talkoiden päätteeksi juodaan talkookahvit ja istutaan yhteiselle piknikille. Kahvi- ja mehutarjoilu. Jos haluat ruokailla niin varaudu omilla […]

Marttailta: muurikkaletut

Rautalampi Rautalammintie 4, Rautalampi, Pohjois-Savo, Suomi

Tervetuloa Marttailtaan, Museon takapihalle Rautalammin Marttojen puutarhapalstalle. Paistetaan muurinpohjalettuja ja tutustutaan palstaan ja sen kasveihin. HUOM! säävaraus

Vapaa pääsy

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.