Valon ja veden virtaa näyttely

, 28.6.2023 — 12:06

Rautalammin kirjaston näyttelytilaan aukeaa heinäkuun ajaksi Valon ja veden virtaa näyttely. Näyttelyä pääsee ihastelemaan 30.6.-29.7. kirjaston aukioloaikoina. 

Esillä on Sade Hiidenkarin, Kaisa Naukkarisen ja Ville Kotkan valokuva-, valo- ja äänitaidetta sekä installaatioita. Näyttelyn avajaisia vietetään Runon ja laulun Rautalampi -viikolla Rautalammin kirjastolla 29.6. klo 17.30 alkaen. Avajaisiin voi tuoda pienen määrän vettä itselle tärkeästä paikasta.

Valon ja veden virtaa näyttely on osa Vesireittejä-taidetapahtumaa. Vesireittejä-tapahtuman aikana vesiteema jatkuu pop up -näyttelyiden ja tapahtumien kokonaisuudessa eri puolilla Rautalampia. Vesiaiheista taidetta pääsee ihailemaan niin kirjaston näyttelyssä kuin tavanomaisista poikkeavissakin ympäristöissä, kuten pihalla, kadulla, kosken varressa ja metsäpolulla. Näyttelykutsu oli kaikille avoin, ja kaikenikäisiä paikkakuntalaisia kannustettiin esittämään vesiaiheisia teoksia eri puolilla Rautalampia. Mukaan ilmoitetut teokset ja näyttelykohteet julkaistaan yhteisellä kartalla. Tätä vesitaidereittiä voi kiertää omassa tahdissa heinäkuun aikana. 

Kirjaston näyttely toimii tapahtuman keskus- ja infopisteenä.

« Uutishuone

Chatbot