Sunnuntaiaamupäivän 22.11. päivitys koronatilanteeseen

, 22.11.2020 — 10:57

Tartuntaketjujen selvittelyä jatketaan edelleen terveydenhuollon toimesta. Koulutoimella ei tällä hetkellä ole tiedossa, ketkä oppilaista on asetettu tai tullaan asettamaan viralliseen karanteeniin tai että ketä tullaan vielä testaamaan. Näistä virallisista karanteenimääräyksista ja testiin kutsumisista terveydenhuolto on yhteydessä asianomaisiin. Pyrimme tämän päivän aikana saamaan terveydenhuollosta virallista tietoa edellä mainituista asioista, mutta ymmärrettävästi heillä on kädet täynnä työtä testauksen ja tartuntaketjujen selvittelyssä.

Kirkonkylän päivähoito ja esikoulu jatkavat toimintaa normaalisti alkavalla viikolla. Kirkonkylän eskarilaisten oppilaskuljetukset ajetaan normaalisti tulevalla viikolla. Kerkonjoen päivähoito Satakieli toimii normaalisti ja esikoululaiset, jotka ovat täydentävässä hoidossa Satakielessä, voivat tarvittaessa mennä päivähoitoon. Kerkonjoen esikoululaiset eivät ole altistuneiden joukossa.

Koulutoimessa todettujen tautitapausten määrästä ei tällä hetkellä ole varmuutta, mutta lauantain 21.11. aikana tapauksia paljastui useita.

Sisä-Savon alueen tilanteesta voit käydä lukemassa tarkemmin heidän verkkosivuiltaan.

Päivittelemme tänään sunnuntaina 22.11.2020 tilannetta ja tiedotamme, kun lisää faktoja tilanteeseen tai ensi viikon järjestelyihin liittyen saadaan selville ja ratkottua.

Mukavaa sunnuntaita koulutoimesta

Lue lisää:

« Uutishuone