Rautalammilla kuvataan uutta Kirppis-ohjelmaa tammikuussa

3.12.2019 — 08:49

Lauantaina 11. tammikuutta Rautalammin työväentalolla järjestetään Kunkkukirppis-tapahtuma, jonka yhteydessä kuvataan uutta TV-ohjelmaa.

Kirppis-ohjelmassa seurataan päivän ajan kolmea kirppiksen myyjää, jotka samalla myös kisailevat siitä kuka on kirppiksen kovin myyjä. Ohjelman juontaa Duudsoneista tuttu Jarppi Leppälä. Kilpailijoiden lisäksi kirppikselle kaivataan myös muita myyjiä.

Haluatko mukaan myyjäksi?

Tehdään yhdessä huikea kirppis päivä, missä on paljon ostettavaa ja ihmeteltävää. Kanna kortesi kekoon ja tule myyjäksi kirppikselle.
Pöytämaksua ei ole ja pöytävarauksia otetaan vastaan 3.12. alkaen Rautalammin kunnan neuvonnassa, puh. 040 164 2000 tai sähköpostitse rautalammin.kunta@rautalampi.fi

Jos innokkaita myyjiä on enemmän kuin tarjolla olevia pöytiä, niin rautalampilaiset myyjät ovat etusijalla. Myös yhdistykset voivat varata myyntipöytiä!

Haluatko mukaan kilpailijaksi?

Lisätietoja

Hakemukset toimitetaan suoraan tuotantoyhtiölle. Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät osoitteesta: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/oletko-sina-kirpputorien-paras-myyja-hae-mukaan-uuteen-kirppis-ohjelmaan/7565690#gs.joesro

 

Tapahtuman järjestää Rautalammin kunta yhteistyössä Rabbit Filmsin kanssa.

Kysy lisää:

Lue lisää:

« Uutishuone