Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kunkkukirppis Rautalammilla

la 11.1.2020 10:00 - 15:00

Tammikuussa Rautalammilla järjestetään Kunkkukirppis ja kuvataan samalla uutta Kirppis -ohjelmaa. Sarjan juontajana toimii Duudsoneiden Jarppi Leppälä!

Kirpputorin paikkana on Matti Lohen koulun uusittu liikuntasali. Kirppis on avoinna klo 10-15. Vapaa pääsy!

Tule myyjäksi kirppikselle!

Tehdään yhdessä huikea kirppis päivä, missä on paljon ostettavaa ja ihmeteltävää. Kanna kortesi kekoon ja tule myyjäksi kirppikselle.
Pöytämaksua ei ole ja pöytävarauksia otetaan vastaan 3.12. alkaen Rautalammin kunnan neuvonnassa, puh. 040 164 2000 tai sähköpostitse rautalammin.kunta@rautalampi.fi

Jos innokkaita myyjiä on enemmän kuin tarjolla olevia pöytiä, niin rautalampilaiset myyjät ovat etusijalla. Myös yhdistykset voivat varata myyntipöytiä!

Voit tulla pitämään tavalliseen tapaan kirppispöytää, mutta jos arvelet olevasi kirppiksen kovin myyjä kannattaa hakea mukaan kilpailuun. Lisätietoja alla.

Onko sinusta Kirppiksen kunkuksi?

Kirppis-uutuusohjelmassa kolme henkilöä kisaa toisiaan vastaan siitä, kuka heistä on kirpputorin paras myyjä. Ohjelman juontaa Duudsoneiden Jarppi Leppälä. Kisan voittaja on se, joka kerää myynnillään isoimman saldon. Voittajalle on siis tiedossa kiva potti rahaa!

Ohjelma vaatii myyjältä hieman pelisilmää; millaisia tavaroita hän laittaa myyntiin, minkälaisella hinnalla ja kuinka houkutella asiakkaat oman pöydän ääreen. Tulisiko panostaa volyymiin ja myydä paljon romua pienillä summilla? Vai ottaako riski ja yrittää myydä vain yksi arvokkaampi tuote ja netota sillä suoraan kisan korkein potti?

Ohjelmaa kuvataan ympäri Suomea ja Rautalammin jakson kuvaukset tapahtumat lauantaina 11.1.2020 Kuvaukset vievät myyjältä yhteensä noin 1,5 päivää ja tästä ajasta maksetaan palkkio. Mukaan voit hakea oheisen linkin takaa löytyvällä lomakkeella. Lisää hakemukseen nimesi perään kirjaimet RL, niin hakemus osataan yhdistää suoraan Rautalammin jaksoon.

KILPAILIJAHAKU ON PÄÄTTYNYT

Tiedot

Päivämäärä:
la 11.1.2020
Aika:
10:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Rautalammin kunta
Puhelin:
040 164 2000
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Matti Lohen koulu
Koulutie 14
Rautalampi, 77700 Suomi
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.