Matkailuverkot Vesille -hanke kartoittaa tapahtumajärjestäjiä ja -toimijoita – tapahtumajärjestäjä, yhteisö, urheiluseura ja järjestö: vastaathan kyselyyn!

SavoGrown alueella on tiedostettu tapahtumien merkitys paikkakuntien yhteisöllisyyteen, elävyyteen, elinvoimaisuuteen ja vetovoimaan.
Matkailuverkot Vesille -hanke kerää ja tuottaa nyt tietoa resurssipankkiin palvelemaan alueemme tapahtumajärjestäjiä ja -toimijoita. Oheisella kyselyllä kartoitamme tietoa tarjolla olevista resursseista ja kalustosta sekä muista tapahtumien järjestämiseen liittyvistä tarpeista.

Linkki sähköiseen kyselyyn: https://forms.office.com/e/1UxAmGWwjg
Vastaukset toivotaan 1.12.2023 mennessä

Toivommekin, että alueemme tapahtumajärjestäjät, yhteisöt, urheiluseurat ja järjestöt vastaisivat oheiseen kyselyyn, jonka antia koostetaan loppuvuoden aikana SavoGrown nettisivuille, jota kaikki voivat sitten hyödyntää tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa.
Myös erilaisiin palvelu- tai kalustotarpeisiin vastaamaan pystyviltä toimijoilta (yksityiset, seurat, yhdistykset, järjestöt, yms.)  toivotaan vastauksia, että nämä ovat jatkossa toimijoiden tiedossa ja helposti löydettävissä.
Lisäksi sivuille tulee Tapahtumatuottajan käsikirja helpottamaan toimijoiden työtä.

Lisää tietoa ja kysymykset allekirjoittaneelta tai Timo Holopaiselta, timo.holopainen@savogrow.fi, p. 040-825 6001

« Uutishuone