Päivitys koronatilanteeseen

, 19.11.2020 — 13:29

Yleistä 

Terveydenhuolto tekee edelleen tartuntaketjujen kartoitustyötä ja ilmoittaa virallisista karanteeni- ja eristyspäätöksistä henkilöille henkilökohtaisesti. Toistaiseksi kaikki oppilaat, jotka on siirretty etäopetukseen ovat karanteenissa. Samoin etäopetukseen määrätyt henkilökunnan jäsenet. 

Terveydenhuolto on ohjeistanut, että lähtökohtaisesti oireettomia henkilöitä ei tulla testaamaan. Jos testausasia askarruttaa, kannattaa olla yhteydessä Sisä-Savon terveydenhuollon koronapuhelimeen 044 413 1257. 

Kerkonjoen koulun tilanne

Tiistaina 17.11. tapahtuneen altistuksen vuoksi Kerkonjoen koulu siirretään terveydenhuollon ohjeistuksen mukaisesti tänään torstaina 19.11.2020 etäopetukseen. Etäopetus koskee kaikkia luokkia ja esiopetuksen oppilaita. Esiopetuksen oppilaat eivät myöskään voi osallistua päivähoitoon. Tieto positiivisesta koronatartunnasta on saatu tänään torstaina 19.11. klo 10.45. Etäopetukseen siirtyminen on varotoimenpide, jolla pyritään estämään koronaviruksen leviäminen. Kerkonjoen koulu palaa näillä näkymin lähiopetukseen 30.11.2020.  Rehtori ja koulun henkilökunta tiedottavat opetusjärjestelyistä ja muista käytännön asioista Wilman kautta koteihin. 

Tiedotamme asiasta lisää faktojen varmistuessa ja terveydenhuollolta saatujen ohjeiden varmistuessa. 

« Uutishuone

Chatbot