Käpynän kodan valmistuminen otti jälleen askeleen eteenpäin

Tammikuisena lauantaina noin kymmenen aktiivista ja innokasta talkoolaista maalasi ensimmäisen maalipinnan kodan seinälautoihin KV -yhtiöt Oy:n mainioissa tiloissa Rautalammin Kivisalmentiellä. Tilan käyttömahdollisuudesta isot kiitokset omistajille! 

`Tämä on niin terapeuttista` tai `Miten tämä maalaaminen onkin näin mukavaa täällä, mutta jos kotona pitäisi aloittaa, niin .. ` Muun muassa nämä osuvat kommentit saattoi kuulla talkoomaalareilta, joille myös lämpimät kiitokset. 

Käpynän kodan rakentaminen etenee OSPA –hankkeen tukemana. Toivon mukaan kota on kuntalaisten käytössä viimeistään syksyllä 2022. Kota toimii mm. metsäeskarilaisten tukikohtana, kunnan asukkaiden yhteisöllisenä kohtaamispaikkana ja luontoliikuntakeskuksena. Se on helposti saavutettava tila ympäristöineen Turkkilanvuoren kupeessa lähellä urheilukenttää ja keskustan palveluja. Kodan rakentumisesta ja hankkeen etenemisestä tiedotetaan paikallisissa lehdissä ja kunnan sivuilla, lisätietoa myös https://www.mansikkary.fi/fi/hankkeet/ospa-hanke/. 

« Uutishuone

Chatbot