Kaikki Rautalammin koulut etäopetukseen

, 21.11.2020 — 14:55

Koronatilanne on entisestään pahentunut Rautalammin kouluissa. Tartuntoja on todettu sekä koulujen henkilöstöllä että oppilailla.

Tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi ja tilanteen pysäyttämiseksi sivistysjohtaja on määrännyt tänään 21.11.2020 kaikki Rautalammin koulut etäopetukseen 23.11.-27.11.2020 väliselle ajalle. Koulujen henkilöstöä on paljon karanteenissa ja poissa töistä, eikä tästä syystä kouluja voida pyörittää pedagogiikan tai turvallisuuden kannalta järkevällä tavalla.

Nyt pyrimme varmistamaan, että tartuntatilanne saadaan rauhoittumaan. Kouluilta tiedotetaan opetusjärjestelyistä Wilman kautta koteihin. Pyydämme siis seuraamaan tiedotusta päivittäin.

Jos jokin asia askarruttaa, kouluihin voi olla yhteydessä. Yleisestä tiedottamisesta vastaavat ensisijaisesti rehtorit ja opetukseen ja oppitunteihin liittyvästä tiedottamisesta luokan- ja aineenopettajat.

Monia asioita, kuten ruokailujen järjestäminen, on vielä sopimatta, mutta tiedotamme niistä sitä mukaa kun saamme ne järjestettyä.

Olen todella pahoillani tästä tilanteesta kaikkien puolesta.

Tarkennus klo 17:17: Siirtyminen etäopetukseen ei toistaiseksi koske esiopetusta Kirkonkylällä. Seuraamme edelleen tilannetta ja tiedotamme uusista toimenpiteistä ja tarkennuksista sitä mukaa, kun järjestelyt etenevät.

« Uutishuone