Etäopetuksen jatkaminen

, 25.11.2020 — 09:58

Sivistysjohtaja on tehnyt periaatepäätöksen etäopetuksen jatkamisesta toisella viikolla, sillä altistuneiden määrä on jatkanut kasvua ja positiivisten tartuntojen määrä on myös tänään Sisä-Savon alueella kasvanut kymmenellä uudella tartunnalla. Terveydenhuollolta saadun tiedon mukaan positiivisen tuloksen saaneet ovat pääosin olleet jo karanteenissa tai karanteenin kaltaisissa olosuhteissa eivätkä näin ollen enää levittäneet tautia eteenpäin. Viralliset päätökset etäopetuksen jatkumisesta tehdään huomenna keskiviikkona.

Nyt edelleen kaikkien turvallisuuden takia, muistakaa pysyä kotona karanteeniohjeen mukaisesti. Ja vaikka ette olisikaan karanteenissa, muistakaa pitää huolta itsestänne ja läheisistänne. Jos asioitte julkisilla paikoilla, käyttäkää maskia, noudattakaa turvavälejä ja huolehtikaa käsi- ja yskimishygieniasta. Kuten tilanne on osoittanut, koronavirus tarttuu todella herkästi ja voi johtaa todella vakavaan sairauteen myös perusterveillä ihmisillä.

Mitään syytä laajamittaiseen paniikkiin ei ole ja erityisesti lapsia on hyvä rauhoitella kotona ja kertoa, että tartuntatilanne ollaan saamassa näillä toimenpiteillä kuriin, vaikka tilanne vielä tällä hetkellä hurjalta näyttääkin. Korvaavia koululounaita jaetaan huomisesta, keskiviikosta 25.11. alkaen Matti Lohen koulun ruokalan edessä ja Kerkonjoen kaupalla. Annosten jakamiseen liittyvät ohjeet ja aikataulut on lähetetty koteihin Wilmassa.

Turvallista viikon jatkoa toivoo
Rautalammin sivistystoimi

« Uutishuone