Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pakohuonepeli: Menneisyyden vankina

keskiviikko 3.7.2024 12:00 - sunnuntai 14.7.2024 20:00

Pakohuonepeli: Menneisyyden vankina
Pakohuonepeli aukeaa Wanhalle Myllylle (Kerkontie 1) heinäkuussa kahdeksi ensimmäiseksi viikoksi. Lisätietoja tulossa lähiviikkoina. Ajantasaisin tieto Kerkonkosken Ketterän Facebookista. Ajanvaraus aukeaa kesäkuun alussa osoittessa: http://kerkonkoskenkettera.johku.com/

Pystytkö ratkaisemaan tehtävät ja löytämään tiesi ulos myllystä annetussa ajassa?

Pakeneminen tapahtuu arvoituksia ratkomalla, kätköjä löytämällä ja tehtäviä suorittamalla. Pelissä on hämäräinen tunnelma eikä se sovi herkimmille. Pakohuonepeli pohjautuu Kerkonkosken historiaan. Kuitenkaan tehtävien ratkaiseminen ei vaadi mitään etukäteistietoja.

Kulku pakohuonepeliin on Wanhan Myllyn (Kerkontie 1, Kerkonkoski) yläkerran kautta portaita pitkin. Odota yläkerrassa pelinohjaajaa. Pelinohjaaja antaa ennen aloittamista ryhmällenne ohjeet ja vinkit pakenemista varten. Pelipaikalle on hyvä saapua viimeistään 5min ennen pelin alkamista, näin peli pääsee alkamaan ajallaan. Huom! Pelin ollessa käynnissä emme suosittele, että oleskelet myllyn lähettyvillä, että et kuule muilta pelaajilta vinkkejä sillä huone ei ole äänieristetty. Et tarvitse peliin mukaan mitään.

Alle 14-vuotiaat lapset vain täysi-ikäisen seurassa. Peli sopii perheen kanssa pelattavana myös lapsille.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 3.7.2024 12:00
Loppuu:
sunnuntai 14.7.2024 20:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/KerkonkoskenKettera

Järjestäjä

Kerkonkosken Ketterä

Tapahtumapaikka

Kerkonkosken Wanha Mylly

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.