Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Museon avajaiset

sunnuntai 5.5.2024 10:00 - 14:00

Rautalammin museo avautuu peruskorjauksen jäljiltä ja juhlimaan pääsemme historiallisen messun sekä kolmessa kerroksessa avautuvien näyttelyiden voimin, tervetuloa!

Museon juhla alkaa historiallisella messulla, joka järjestetään su 5.5. klo 10.00 Rautalammin kirkossa. Tunnemuistoja herättelevässä messussa yhdistyvät uusi ja vanha. Järjestelijät kannustavat väkeä pukeutumaan vanhan ajan asuihin, kansallis- tai kansanpukuihin mahdollisuuksien mukaan. Raitilla olisi hienoa nähdä  myös erilaisia kulkuvälineitä eri ajoilta. Minkäänlainen edellytys juhlaan osallistumiselle historiallinen pukeutuminen tai kulkupeli ei kuitenkaan ole.

Messun jälkeen siirrymme museolle ihastelemaan uusia näyttelyitä sekä nautimme kahvit.

Isompia remontin jälkeisiä parannuskohteita ja rahareikiä on mm. vielä katon maalaus (katon annetaan hapettua ensin) sekä koko museokorttelin aidan uusiminen.
Museosäätiötä voi muistaa avustuksin ja lahjoituksin avajaistilaisuudessa tai tilille:
FI71 5389 0720 0155 44, Peuran museosäätiö sr. Sponsoriasioissa ja suuremmissa lahjoituksissa voi olla yhteydessä museolle: 0407530140 / asiakaspalvelu@rautalamminmuseo.fi.

Tiedot

Päivämäärä:
sunnuntai 5.5.2024
Aika:
10:00 - 14:00
Kotisivu:
https://www.rautalamminmuseo.fi/museon-avajaiset-2024/

Tapahtumapaikat

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.