Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kalikkakasa – kirjoituskilpailu lapsille ja nuorille Rautalammilla

ke 11.10.2023 08:00 - ma 20.11.2023 17:00

Rautalammin kulttuuriseura järjestää kirjoituskilpailun lapsille ja nuorille Rautalammilla. Kilpailu on lanseerattu alkavaksi 10.10. eli Aleksis Kiven päivänä. Kirjoituskilpailuun voi osallistua 20.11. saakka, mikä on lapsen oikeuksien päivä. Kilpailussa on kuusi sarjaa: alle kouluikäiset, 1-2 lk, 3-4 lk, 5-6 lk, 7-9 lk sekä lukio- ja toisen asteen opiskelijat. Runon voi kirjoittaa monella tavalla. Runon voi kirjoittaa yhdessä kaverin kanssa, sitä voi kuin pelata yhdessä luokan kanssa kirjoittaen. Runon voi kirjoittaa oman rakkaan lähiaikuisen kanssa. Tai sitten sen voi kirjoittaa omassa paikassa yksin ja salaa.

Kilpailun runot pitää toimittaa Rautalammin kirjastoon 25.11. mennessä. Kilpailutöihin tulee merkitä osallistujan nimi, ikä, luokka, koulu ja yhteystiedot. Kilpailun esiraatina toimii kolmihenkinen lukijaryhmä, jonka valitsee Rautalammin kulttuuriseura ja Rautalammmin kirjasto. Ensimmäisen vuoden tuomariksi on lupautunut taiteilija Outi Markkanen. Voittajat saavat kirjapalkinnon tai lahjakortin Suonenjoen kirjakauppaan. Kaikki jatkoon päässeet runot julkaistaan Runon ja Laulun Rautalammin runometsässä 2024. Runon ja laulun Rautalampi -viikolla 2024 lapsille ja nuorille järjestetään kirjoittajapaja.

Tiedot

Alkaa:
ke 11.10.2023 08:00
Loppuu:
ma 20.11.2023 17:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
www.rautalamminkulttuuriseura.fi

Järjestäjä

Rautalammin Kulttuuriseura ry.
Sähköposti
posti@rautalamminkulttuuriseura.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Rautalampi
Rautalammintie 4
Rautalampi, Pohjois-Savo 77700 Suomi
+ Google Map

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Chatbot