Tapahtumakalenteri Rautalammilla tapahtuu-sivu Facebookissa. 

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Henkkarit kuntoon -yhteiskuljetus Suonenjoen poliisiasemalle

ma 13.11.2023 10:00 - 16:00

Rautalampilaisilla on nyt ainutlaatuinen matalan kynnyksen mahdollisuus henkilökortin/passin hankkimiseksi. Henkilökortin tai passin puuttuminen estää useiden tärkeiden palvelujen saannin ja muun muassa tunnistautumisen pankissa ja matkustamisen ulkomaille.  

Henkilökorttia tai passia varten tarvitaan virallinen passikuva. Viranomaisten hyväksymän valokuvan ottaa valokuvaaja, joka lähettää passikuvan sähköisesti poliisille. Yleensä sen jälkeen täytetään hakemus verkkopalvelussa ja tarvittaessa tunnistaudutaan poliisilaitoksella. Mikäli verkkopalvelussa asioiminen ei ole mahdollista, tarvitaan poliisilaitoksella käynti.  

Rautalammin kunta järjestää kanssa mahdollisuuden valokuvaukseen Rautalammin kirkonkylällä Kylätalo Työppärillä ma 6.11. klo 8.30 – 17.00 ja Kerkonkosken koululla ti 7.11. klo 14-17. Valokuvaaja siirtää passikuvat sähköisesti poliisin järjestelmään. Passikuvauksen hinta on 20 euroa. 

Yhteiskuljetuspäivä Suonenjoen poliisilaitokselle järjestetään ma 13.11. Lähtöaika Rautalammilta kunnanviraston pihalta klo 10.00. Kyytiin pääsee sen jälkeen Ravintola Nuapurin takaa ja Kerkonkoskelta klo 10.30 Kerkonkosken Keitaan parkkipaikalta. Ennakkoilmoittautuminen 8.11. Mennessä ja lisätiedot: palveluneuvoja Teija Oksanen 050 527 5018. Mikäli tarvitset kuljetusta yhteiskuljetuksen lähtöpaikalle tai valokuvaukseen, kerro siitä Teijalle tai Pirkolle. Kukin maksaa itse henkilökortin/passin, kuljetus on maksuton.  

Tiedot

Päivämäärä:
ma 13.11.2023
Aika:
10:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Rautalampi
Rautalammintie 4
Rautalampi, Pohjois-Savo 77700 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Rautalammin kunta

Tähän kalenteriin on koottu eri toimijoiden Rautalammilla järjestämiä tapahtumia. Rautalammin kunta ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Jos haluat oman tapahtumasi lisättäväksi kalenteriin jätä tapahtuman tiedot linkin takaa löytyvällä lomakkeella.