Yhdistyskirje elokuu 2022

12.8.2022 — 11:32

Hei yhdistysväki!

Niin se kesä mennä humpsahti – on enää kuukausi Pestuumarkkinoihin!

PESTUUMARKKINAT:

Pestuiden ohjelmajuliste lähtee painoon 22.8., eli siihen mennessä ilmoitetut oheisohjelmat ehtivät julisteessa olevaan koosteeseen. Sen jälkeen tulevat lisäykset tai muutokset onnistuvat verkkosivuilla https://rautalamminpestuumarkkinat.fi. Tehdään tänäkin vuonna yhdessä upeatunnelmaiset markkinat oheistapahtumineen, eikös!

Lavaohjelma on muotoutumassa aikataulutuksineen aivan lähiaikoina, eli siihen liittyvät toiveita ja ehdotuksia otetaan vielä hetki vastaan. Ohjelmasisällöistä voi keskustella allekirjoittaneen kanssa.

Pestuumarkkinoiden myynti- ja esittelypaikoista vastaa Rautalammin Leijonat: myynti@rautalamminpestuumarkkinat.fi. Markkinapaikoista lisätiedot https://rautalamminpestuumarkkinat.fi/myyjille.

Tämän vuoden uutuus on Perinnepestuut-teemainen alue, jossa sekä alueen visuaalisuus että myyjien tuotteet ja esillepano noudattelevat 1800-luvun tai 1900-luvun alun tunnelmaa. Tähän yhteyteen etsitään perinnekäsitöiden työnäytöksiä. Vinkatkaa ihmeessä, jos tiedätte seppää ahjoineen, pärehöylää, läkkiseppää, villan karstaajaa, kehrääjää tai muuta perinnetaitojen osaajaa!

Pestuut-viikolle on tulossa torille iso näyttö markkinointi- ja tiedotustarkoituksiin. Myös yhdistykset voivat saada oman mainoksen siihen näkyviin koko viikoksi! Kerron kumppanuuspaketeista ja niiden hinnoista lisää kiinnostuneille.  

****************

LIIKUNTASALIVUOROJEN HAKU:

Matti Lohen koulun ja lukion liikuntasalivuorot lukuvuodelle 2022-2023 on haettavissa. Alla linkit hakulomakkeisiin. Salien varaustilanteen, sivistystoimen hinnaston ja hakulomakkeet löydät myös liikuntasalit -sivulta.

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/0ec69061-e153-4c4e-8c35-26b4a3b50a68?displayId=Fin2564736

****************

YHDISTYSTEN ILTA on ti 11.10. klo 18 Kunnanvirastolla. Tervetuloa!

******************

TAPAHTUMATIEDOT:

Kunnan tapahtumakalenteri palvelee myös teidän tapahtumianne. Pääsette syöttämään tapahtumatiedot tästä linkistä: https://www.rautalampi.fi/tapahtumakalenteri/yhteiso/lisaa/

Muistattehan myös pitää yhdistyksenne yhteystiedot ajantasaisina: https://www.rautalampi.fi/yhdistykset/

Kysy lisää:

Inna Kääriäinen

Vapaa-aikasihteeri

Inna Kääriäinen

Inna Kääriäinen

040 576 5952

inna.kaariainen@rautalampi.fi

Yksikkö

Kulttuuri ja vapaa-aika, Liikuntapaikat

Toimipaikka

Kirjastotalo / vapaa-aikatoimisto
Rautalammintie 4

« Uutishuone