Varhaiskasvatuksen opettajaa haetaan

31.7.2020 — 09:37

Rautalammin sivistysosastolla
ilmoitetaan haettavaksi

VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJA

Varhaiskasvatuksenopettajan tehtäviin kuuluu vastuu lasten kasvatuksesta, opetuksesta ja hoidosta sekä lapsiryhmän toiminnan suunnittelusta ja arvioinnista yhteistyössä työtiimin kanssa.
Edellytämme lapsilähtöistä työotetta, varhaisen kehityksen, oppimisen ja varhaispedagogiikan asiantuntemusta sekä tiimityö- ja yhteistyötaitoja. Syksyllä 2020 alkaa uuden päiväkodin rakentaminen ja henkilöstön kehittämiskohteena on luontopainotteisuuden kehittäminen koko varhaiskasvatukseen.

Hakijalta toivotaan työkokemusta, sitoutuneisuutta, sensitiivisyyttä, positiivista asennetta sekä motivaatiota työn ja toiminnan kehittämiseen.

Kelpoisuusehdot
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).


Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa ja valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.


Lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 7.8.2020 klo 23.59 ja haastattelut pidetään viikolla 33. Alkuperäiset todistukset esitetään haastattelutilaisuudessa.

Sivistyslautakunta

« Uutishuone