Uusi kulttuurikoordinaattori aloitti

8.10.2020 — 20:13

Rautalammin kunnan määräaikainen kulttuurikoordinaattori FM Minna Merivalo aloitti työssään 1.10.2020.

Kulttuurikoordinaattorin tehtävä on ollut täyttämättä 1.3.2020 alkaen edellisen tehtävää hoitaneen työntekijän siirryttyä toisen työnantajan palvelukseen. Tehtävään haki 15 henkilöä, joista haastateltiin 6 henkilöä.

Valituksi tuli FM Minna Merivalo Siilinjärveltä. Hän on opiskellut pääaineenaan taidehistoriaa ja lisäksi yhteisöviestintää, digitaalisista kulttuuria ja kulttuuriteknologiaa. Aiemmalta koulutukseltaan Merivalo on tekstiilialan artenomi ja lisäksi hän on suorittanut kaupan, talouden ja yhteiskuntatieteiden alan erikoisammattitutkinnon tuotekehitystyöstä ja palvelumuotoilusta. Merivalo on toiminut läänintaitelijana Seinäjoella. Tehtävässä hän tuotti muun muassa tanssi- ja ympäristötaidetta. Merivalo on toiminut projektipäällikkönä Ähtärin kaupungin kulttuurihankkeessa, jossa hankkeen hallinnoinnin lisäksi tehtäviin kuului verkostotyöskentely, monitaiteisten projektien ja tapahtumien koordinointi sekä jatkohankkeiden rahoituksen hakeminen. Merivalo on toiminut myös Kuopion muotoiluakatemian koulutussuunnittelijana vastuualueenaan opintojen suunnittelu, koordinointi ja markkinointi sekä viestintä. 

Viimeisimpänä työtehtävänään Merivalo on toiminut seitsemän vuoden ajan yrittäjänä tuottaen tapahtuma ja kulttuuripalveluja mm. Kuopion kaupungille yhteistyössä paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa. Lisäksi hän on vastannut nettisivujen luomisesta ja sosiaalisen median markkinoinnista muun muassa Kuopion kauppahallille. 

Ensimmäiselle varasijalle kulttuurikoordinaattorin tehtävään valittiin musiikkipedagogi (AMK) Milja Markkasen ja toiselle varasijalle muotoilija/artenomi (AMK) Katja Viklan. 

Kulttuurikoordinaattorin työaika on puolet normaalista. Hänen työhuoneensa on kunnanvirastolla. Kulttuurikoordinaattorin tavoittaa numerosta 040 480 4596 ja sähköpostilla minna.merivalo@rautalampi.fi

« Uutishuone