Tiedote

8.12.2021 — 13:09

Keskiviikkona 8.12. on tullut ilmi koronatartunta Matti Lohen koululla. Terveysviranomainen selvittää tarvetta karanteeneihin. Terveysviranomainen on yhteydessä kaikkiin niihin perheisiin, joiden lapsia  määrätään karanteeniin sekä niihin henkilökunnan jäseniin, jotka karanteeniin joutuvat. Karanteeniin määrätyt oppilaat siirtyvät etäopetukseen, muut oppilaat jatkavat lähiopetuksessa. Karanteeniin määrättävä henkilöstö jatkaa etäopetustehtävissä.

Koronavirusta liikkuu nyt Pohjois-Savossa ja myös Rautalammilla. Lasten ja nuorten osalta viruksen löytämisen tekee haastavaksi se, että suurimmassa osassa lasten ja nuorten tautitapauksia oireet ovat hyvin lieviä tai henkilö voi olla lähes oireeton. Haluamme muistuttaa kaikkia huoltajia siitä, että kouluun tullaan vain täysin terveinä. Kehotamme huoltajia seuraamaan tavanomaistakin tarkemmin lapsen ja nuoren terveydentilaa sekä ottamaan matalalla kynnyksellä yhteyttä terveysviranomaiseen, jos lieviäkin oireita ilmenee.

Matti Lohen koululla on Pohjois-Savon koronatilanteen vuoksi otettu varautumistoimenpiteitä käyttöön jo tiistaina 7.12. Näillä toimenpiteillä pyritään siihen, että saisimme loppulukukauden sujumaan mahdollisimman hyvin ja pysyisimme terveinä. Toimenpiteistä on tiedotettu vanhempia Wilma-viestillä 7.12.

« Uutishuone