Tiedote tulevista vedenjakeluhäiriöistä Latsinmäellä ja liikenteen vaikeutumisesta Opintien alussa sekä Alavantien ja Latsinmäentien risteyksissä.

3.11.2021 — 13:30

Opintiellä, Alavantien ja Latsinmäentien risteysalueilla on vesi- ja viemärijohdon korjaustöitä 8.11.2021 lähtien arviolta noin neljän viikon ajan.

Korjaustöiden yhteydessä joudutaan sulkemaan ja avaamaan runkovesijohdon vesisulkuja, joka tulee aiheuttamaan hetkittäisiä vedenjakeluhäiriöitä Latsinmäen alueella. Mikäli korjaustyöt edellyttävät pitempiaikaista vedensulkemista, niistä tiedotetaan tuttuun tapaan tekstiviestillä. Korjaustöiden yhteydessä on mahdollista, että veden kulku joudutaan sulkemaan hyvinkin nopeasti, vaikka niin ei ole tarkoitettu.

Korjaustyöt aiheuttavat väliaikaisia liikennejärjestelyjä kyseisellä alueella. Joka tapauksessa korjaustöiden aikana jokaiselle lähialueen kiinteistölle pitäisi pystyä kulkemaan autolla Tallivirrantieltä Mäntypolun, Kanervapolun tai Latsinmäentien kautta.

Opintien alkuun pyritään järjestämään ajokaista jatkuvana ja asukkaita tiedotetaan hyvissä ajoin, jos kulku joudutaan sulkemaan väliaikaisesti.

Ystävällisin terveisin,

Tekninen osasto

Rautalammin kunta

« Uutishuone