Sepon Kaluste lahjoittaa kasvomaskeja riskiryhmäläisille, jako to 23.4. klo 10-12

21.4.2020 — 13:29

Sepon Kaluste lahjoittaa rautalampilaisille riskiryhmiin kuuluville tekemiään kasvomaskeja. Maskeja jaetaan torstaina 23.4. klo 10-12 Sepon Kalusteen pihalla, os. Tallivirrantie 8.
Sepon Kaluste toivottaa tervetulleeksi hakemaan maskeja mieluiten autolla, jolloin jakelu auton ikkunasta tai kävellen/pyörällä.

Maski EI suojaa maskin käyttäjää koronavirukselta, mutta se voi suojata muita. Maskin avulla voidaan vähentää yskimisen aiheuttamaa pisaroiden leviämistä ja siten suojata muita. Likainen maski voi olla viruksen leivittäjä.

Pese kädet, ennen kuin puet puhtaan maskin. Älä koske maksiin, kun se on ylläsi. Älä syö tai juo maskin käytön aikana. Jos kosket maskin pintaan käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi. Riisu maski ottamalla vain sen takaa kiinni. Älä koske maskin ulkopintaan. Pese ja desinfioi kädet maskin poistamisen jälkeen.

Maski kestää desinfioinnin keittämällä. Maskia on testattu keittämällä maski kiehuvassa vedessä 15 minuutin ajan. Maskin materiaali on 100% polypropeenia. Materiaalin kokonaispaino on 60 gr/m2. Sopii myös astmaatikoille siitepölyjen torjumiseen. Kotimainen, VALMISTETTU RAUTALAMMILLA.

 

« Uutishuone