Rautalammin kunta mukana pyöräilyn kilometrikisassa

13.5.2020 — 13:29

Kisa on ollut käynnissä toukokuun alusta ja jo 13.5.2020 poljettuja kilometrejä on yli 2 000 000. Tällä hetkellä mukana on yli 2600 joukkuetta ja 26 000 polkijaa. Kisaa poljetaan 1.5.-22.9.2020. Luvassa on jälleen kilometrikaupalla hyvää mieltä, kohonnutta kuntoa ja pyöräilyyn kannustavia tekoja eri työpaikoilla ja muissa yhteisöissä!

Kilometrikisaan voivat maksutta osallistua kaikki
Nyt, kun iso osa suomalaisista tekee etätöitä, työmatkaliikkuminen jää luonnollisesti vähemmälle. Kilometrikisassa mukaan lasketaan kuitenkin kaikki pyöräillyt kilometrit ja minuutit, niin kuntolenkit kuin pyöräilyt lasten kanssa. Muualla kuin työmatkalla kerättyjen kilometrien laskeminen mahdollistaa osallistumisen myös laajemmalle joukolle, kuten työuransa jo päättäneille. Haasta itsesi, ystäväsi ja työkaverisi mukaan kisaan ja polkaistaan taas yhdessä hyvinvointia koko Suomelle.

Ilmoittaudu kisaan luomalla tunnukset. Mikäli olet osallistunut kilometrikisaan aikaisemmin, ovat vanhat henkilökohtaiset tunnuksesi (käyttäjätunnus ja salasana) voimassa. Rautalammin kunnan joukkueeseen pääsevät mukaan kaikki! Joukkueen nimi on “Rautalammin kunta” ja joukkueen osallistumiskoodi “Rautalammin kunta”. Liikuntatoimi Rautalampi toimii joukkueen kapteenina. Lisätietoja saat vapaa-aikasihteeri Inna Kääriäiseltä (inna.kaariainen@rautalampi.fi).

Voit myös itse ryhtyä kapteeniksi perustamalla joukkueen esim. työporukan tai perheen kesken. Ilmoittamalla asuinkunnakseni Rautalammin keräät kilometrejä samalla myös kuntasarjaan. Kuntasarjaan ei tarvitse ilmoittauduta erikseen, mutta polkijan täytyy luonnollisesti olla mukana kisassa osana jotakin joukkuetta (esim. Rautalammin kunta -joukkue). Tämän jälkeen jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta kotikunnastaan Omat tiedot -sivulla, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla. Kuntasarjan tulokset päivittyvät tunnin välein.

Mukaan voit ilmoittautua myös kisan aikana ja kilometrit on mahdollista merkitä takautuvasti.

Pääyhteistyökumppanina jatkaa Suomen Työsuhdepyörä. Joka kuukausi arvotaan kaikkien osallistujien kesken Suomen Työsuhdepyörän ja Movego lahjoittamia pyöräilyaiheisia palkintoja. Kisan loputtua palkitaan eniten polkeneet joukkueet.

Lisätietoja ja käyttäjätunnusten luominen:

https://www.kilometrikisa.fi/

« Uutishuone

Chatbot