Rautalammin kunta mukana järjestämässä Benjaminin ilmaiskonserttia 7.6.2024

, , , 5.6.2024 — 08:15

NUAPURI POP 7.-8–6.2024

Rautalammin kunta ja Ravintola Nuapuri iloitsevat voidessaan ilmoittaa kaikille lapsille, nuorille, vanhemmille ja vierailijoille upeasta ilmaiskonsertista, jossa esiintyy suosittu artisti Benjamin! Haluamme tarjota turvallisen, viihtyisän, ikärajattoman, päihteettömän, esteettömän ja ilmaisen konsertin. Kaikenikäiset musiikinystävät ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan musiikista ja yhteisestä ajasta 7. kesäkuuta 2024!

Benjamin tunnetaan mm. 2023 UMK hitistä “Hoida mut”. Hän oli myös yksi UMK:n juontajista tänä vuonna. Uusimpia biisejä ovat mm. ”Uutta exää” ja ”Minä-minä-maa” ja Bessin kanssa ”Paremmin kuin kukaan muu”.

“Ihan mahtava juttu ja huikea kesälomien aloitus kaikille lapsille ja nuorille tai oikeastaan ihan kaikille!  Vuosi sitten alkoi suunnittelu yhdessä päihdetyöryhmän, Nuapurin ja kunnan kanssa ja talven aikana päädyttiin tähän formaattiin. Toivotan kaikki nuoret myös lähiseudulta ja kauempaa nauttimaan tästä ainutlaatuisesta kesätapahtumasta”, kertoo kunnanjohtaja Anu Sepponen. Myös Nuapuri Popin järjestäjä Anssi Heikkinen toivottaa nuoret tervetulleeksi ja kommentoi ”Nuoria pitää ajatella tarjonnassa, kaikille kaikkea!”

Benjaminin keikka aloittaa Nuapuri Popin perjantaina 7.6.2024 klo 19. Ovet avautuvat klo 17 ja musiikkia soittavat DJ LAMPPV & DJ ALEXVNDER ennen ja jälkeen konsertin.

Rautalammin nuorisovaltuusto on kehitellyt yhdessä Nuapurin kanssa kolme nimikkomocktailia poppiin: Kesäillan aurinko, Mansikkainen suukko ja Omenainen unelma.  kannattaa siis tulla maistelemaan värikkäitä mocktaileja! Virvokkeiden ja ruuan lisäksi on luvassa mm. kasvomaalausta ja muuta yllätyskivaa!

Tapahtuman tiedot: 7. kesäkuuta 2024 – ilmainen ja ikärajaton Paikka: Ravintola Nuapurin takapiha, Kuopiontie 21, Rautalampi

Portit aukeavat klo 17 ja BENJAMININ keikka alkaa klo 19.
Klo 2200 Portit kiinni, bileet jatkuu sisällä kympistä eteenpäin, k18

Haluamme varmistaa, että jokainen osallistuja tuntee olonsa tervetulleeksi ja viihtyy musiikin parissa. Nähdään konsertissa!

Lisätietoja: Rautalammin kunta Kunnanjohtaja Anu Sepponen p.040 8405088, anu.sepponen@rautalampi.fi, Viestintä- ja kulttuurikoordinaattori Tiina Laitinen, p. 050 3396954, tiina.laitinen@rautalampi.fi

Ravintola Nuapuri Anssi Heikkinen, p. 044 0810501, anssi@nuapuri.fi

« Uutishuone