Osallistuvan budjetoinnin äänestys käynnissä pe 24.2. klo 15 saakka

Rautalammin osallistuvan budjetoinnin kokeilu etenee ideointivaiheen jälkeen äänestykseen. Ideointivaiheessa saimme kuntalaisilta yli 100 jätettyä ideaa nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi Rautalammilla! Kiitos kaikille ideansa jättäneille! Kaikki ideat käytiin läpi ja ne ovat luettavissa kunnan verkkosivuilla. Jätettyjä ideoita yhdisteltiin ja kehitettiin yhdessä kunnan ja kuntalaisten kanssa äänestykseen eteneviksi ehdotuksiksi kaikille kuntalaisille avoimessa yhteiskehittämisen illassa 18.1.2023.

Tämän mahtavan ideamäärän läpi käyminen vei hieman suunniteltua enemmän aikaa, ja äänestysaika siirtyi aikaisemmin suunnitellusta hieman pidemmälle. Yhteiskehittämisen jälkeen äänestykseen etenee seitsemän ideaa, josta kuntalaiset voivat äänestää mieleistään.

Äänestysaika 8.2.2023 klo 15 – 24.2.2023 klo 15 saakka

Äänestysohje:

Jokainen kuntalainen voi äänestää kerran täyttämällä joko paperisen lomakkeen kirjastolla tai verkkolomakkeella:

https://link.webropolsurveys.com/S/5BC805CAC3859F05

Samalla lomakkeella voi äänestää yhtä pienempää ideaa ja yhtä isompaa ideaa. Äänestyksessä ei ole ikärajaa. Äänestys ei vaadi vahvaa tunnistautumista, mutta edellyttää nimen ja yhteystiedon jättämistä. Ilman nimeä ja yhteystietoa jätettyä ääntä ei voida laskea mukaan äänestykseen. Yhteystietoja käytetään ainoastaan äänestystuloksen varmentamiseen eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Äänestystuloksen perusteella toteutetaan kaksi ideaa: eniten ääniä saanut isompi idea ja eniten ääniä saanut pienempi idea.

Äänestystulos julkistetaan 28.2.2023

Kuntalaisten valitsemat ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi toteutettavat ideat julkistetaan tiistaina 28.2.2023 kunnan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.


Vain äänestämällä voit vaikuttaa!


Lisätietoja:
Anu Leskinen
Mieliteko-ohjelma/Humak
anu.leskinen@humak.fi
040 034 9359

« Uutishuone