KYSELY LUOVAN ALAN FREELANCEREILLE JA PALVELUNKÄYTTÄJILLE

Tervehdys LUOVA POPPOO -hankkeesta Rautalammille! 

Kartoitamme 1.7.-31.12.2023 EU-hankkeessa Pohjois-Savon luovien alojen freelancereiden tilannetta, verkostoa ja tarpeita.           

  • Freelancerilla tarkoitamme vapaana vailla vakituista työsuhdetta töitä tekevää työntekijää, jolla on samanaikaisesti yleensä useampia työnantajia tai toimeksiantajia. Hän voi olla myös yrittäjä, kevyt-yrittäjä tms.         
  • Luovilla aloilla tarkoitamme mm. seuraavia: animaatio- ja graafinen tuotanto, arkkitehtipalvelut, AV-tuotanto, katutaide, kirjallisuus, kuvataide, käsityö, liikunta-, luonto- ja elämyspalvelut, maskeeraus- ja puvustusalat, monitaiteet, muotoilu, musiikki, peliala, performanssit, sisällöntuotanto (mm.SOME), tanssi, teatteri, tapahtuma-ala ja kulttuurituotanto sekä valokuvaus ja viestintäala ym. luovat alat.

Tuotimme kyselyt sekä freelancereille että heidän palveluiden käyttäjille – toivomme mahdollisimman monen alan vaikuttajan vastaavan niihin. 

Freelancereiden kysely on avoinna vastauksille 15.11.2023 saakka linkissä: 

https://forms.gle/A89WpZgQQpz3efZs8

Käyttäjien kysely on avoinna vastauksille 15.11.2023 saakka linkissä: 

https://forms.gle/JRzhZzae8ss3EFad6

Hanketta voi seurata Kulttuurikeinun SoMe:ssa: FB ja Instagram

Kyselyn lisäksi vierailemme kaikissa Pohjois-Savon kunnissa työpaja-konseptilla ja kutsumme tilaisuuksiin Teidät kulttuurivirkamiehet, freelancerit sekä palveluiden käyttäjiä, ja yrittäjiä. Teidän paikallistuntemus kulttuuriammattilaisena on kullanarvoista freelancereiden ja luovien palveluiden käyttäjien tavoittamiseen! Rautalammin työpajan ajankohta on ma 16.10.2023 klo 12-19 aikavälillä.

Hanketyöryhmä puolesta kysymyksiin vastaa mielellään

Juuso Happonen

Sähköposti: luovapoppoo@kulttuurikeinu.fi

Puh: 040 5085845

Nettisivu: https://www.kulttuurikeinu.fi/luovapoppoo/

Luovuus luo työtä ja toimeentuloa maakunnan kaikissa kunnissa!

LUOVA POPPOO -hanke on kuopiolaisen Kulttuurikeinu osuuskunnan hallinnoima, EU-rahoituksella ja osuuskunnan omarahoituksella perustettu hanke, joka kartoittaa Pohjois-Savon luovien alojen freelancereiden tilannetta, verkostoa ja kehitystarpeita koronapandemian jälkeisessä matalasuhdanteessa 1.7.-31.12.2023. Raportoimme tuloksia julkisesti viimeistään vuoden 2024 alussa. 

Voit vastata kyselyyn myös sivulta:
https://www.kulttuurikeinu.fi/luovapoppoo/

Lue lisää:

« Uutishuone