KUTSU KESKUSTELEMAAN MONIPAIKKAISUUDESTA

Tervetuloa keskustelemaan monipaikkaisuudesta Uittiksen laavulle to 6.7. klo 15–16.30

Haluamme kutsua sinut mukaan keskustelemaan monipaikkaisuudesta Uittiksen laavulle torstaina 6.7.2023 klo 15–16.30. Tarjolla kahvia, mehua ja pullaa.

Kenelle tilaisuus on suunnattu? Monen paikan välillä sukkuloiville, vapaa-ajan asukkaille, etätyötä tekeville, kaikille monipaikkaisuudesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu 30.6. mennessä tämän linkin kautta.

Vastaa myös Rautalammin kesäasukkaille ja monipaikkaisille suunnattuun kesäkyselyyn! https://forms.office.com/e/J16EDbDEx7

Mitä tarkoittaa monipaikkaisuus? Monipaikkaisuus on ilmiönä laaja ja se kattaa esimerkiksi teemoja kuten etätyö, liikkuva työ ja pendelöinti, matkailu, vapaa-ajan asuminen, työperäinen asuminen sekä monipaikkaiset perheet.

Meillä Kehitysyhtiö SavoGrow:lla on käynnissä Monipaikkaisuus-hanke, jonka yhtenä toimenpiteenä on monipaikkaisuuden edistämisen toimenpideohjelman tekeminen. Yhdessä käytäviä keskusteluja hyödynnetään osana tätä toimenpideohjelman koostamista. Keskustelun tukena käytämme tekemäämme prototyyppiä Monipaikkaisuus-korteista.

Yhteisen keskustelun tarkoituksena on miettiä

a) Mikä on innostavin asia monipaikkaisuudessa Rautalammin näkökulmasta?

b) Mikä on haastavin asia?

c) Mikä voisi olla asia, joka nostettaisiin heti agendalle, mihin voisimme tarttua välittömästi ja viedä eteenpäin?

d) Millaisia muita toimenpiteitä monipaikkaisuuden edistämiseen liittyen tulevaisuudessa voisimme kunnassamme tehdä?

Olemme esittelemässä Monipaikkaisuus-kortteja ja keskustelemassa myös 6.7. iltatorilla klo 17–19.

Lisätietoja: www.savogrow.fi/monipaikkaisuus

Maria Puustinen, Projektipäällikkö Monipaikkaisuus-hanke p. 040 6710 040, maria.puustinen@savogrow.fi Ville Keränen, Asiantuntija, Monipaikkaisuus -hanke, p. 040 183 5475, ville.keranen@savogrow.fi

« Uutishuone