Kulttuurikysely sekä palveluhaku käynnissä!

9.5.2022 — 09:14

Vaikuta ja vastaa kyselyyn

Mitä kulttuuri merkitsee sinulle? Millaisia kulttuuripalveluja juuri Sinä kaipaat? Kulttuurikysely on nyt auki. Vastaamalla voit vaikuttaa tulevaisuuden kulttuuripalveluiden suunnitteluun, sillä kyselyn vastauksia hyödynnetään Pohjois-Savon yhteisen kulttuuristrategian muotoilussa. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan myös kolme museokorttia. Tästä kyselyyn: https://q.surveypal.com/Pohjois-Savon-kulttuurikysely

Kulttuuri kylillä -palveluhaku

Pohjois-Savon kunnat etsivät kesän 2022 ajalle (kesä-elokuu) erityisesti maaseutu- ja haja-asutusalueille esim. kylätaloille soveltuvia kulttuuripalveluita. Voit tarjota esiintymisiä, työpajoja, yhteisötaidetta yms. sekä myös tapahtumajärjestämisen tukipalveluja: järjestyksenvalvontaa, valo- ja äänitekniikkaa.

Palvelun tulee olla rakennettu siten, että se on toteutettavissa mahdollisimman itsenäisesti paikan päällä. Ehdotus toteutettavasta palvelusta tulee jättää 18.5.2022 mennessä. Sopivimmat palvelut ostetaan rikastuttamaan Pohjois-Savon kulttuurielämää kesän 2022 aikana.

Ehdotukset käydään läpi toukokuun loppuun mennessä ja valinnat hankittavista palveluista tehdään yhteistyössä kyläyhdistysten ja kuntien kulttuuritoimen kanssa. Valintaan vaikuttaa hinnan lisäksi myös palvelun soveltuvuus hankintaympäristöön sekä palvelun laatu. Etusijalla ovat ammattimaiset kulttuurialan toimijat. Kunnista otetaan yhteyttä kesäkuun alkupuolella, jos tarjouksesta tarvitaan lisätietoja tai se johtaa tilaukseen.

Tarjoa tuotettasi osoitteessa: https://bit.ly/3y7h6DF mielellään 18.5. mennessä.

Valintakriteerit ja lisätiedot  löydät sivulta kulttuurikuulolla.wordpress.com.

Kysy lisää:

« Uutishuone