KORONAROKOTUS RAUTALAMMILLA vko 47-52

19.11.2021 — 14:31

THL suosittaa kolmatta koronarokoteannosta:

1. voimakkaasti immuunipuutteisille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Rokotussarjan kolmas annos voidaan antaa voimakkaasti immuunipuutteisille silloin, kun toisesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään kaksi (2) kuukautta.

2. niille naisille ja 30-vuotta täyttäneille miehille, jotka ovat saaneet rokotteensa lyhyellä, alle 6 viikon annosvälillä yli 6 kuukautta sitten. Kolmatta rokoteannosta ei suositella alle 30-vuotiaille miehille, jotka eivät kuulu riskiryhmiin 1 tai 2 tai voimakkaasti immuunipuutteisten ryhmään.

3. 60 vuotta täyttäneille, laitoksissa ja hoivakodissa asuville ja lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville, kun toisesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään kuusi (6) kuukautta.

Otamme terveysasemalta yhteyttä puhelimitse 60 vuotta täyttäneisiin sekä riskiryhmiin kuuluviin ja varaamme rokotusajan Suonenjoen tai Rautalammin terveysasemalle, kun puoli vuotta (6 kk) on kulunut toisesta koronarokoteannoksesta. Jos olette saaneet rokotuksen jossakin muualla, teihin ei saa yhteyttä puhelimitse tai kuulutte johonkin toiseen yllä mainittuun rokotusryhmään, varatkaa rokotusaika koronaneuvonnan kautta.
• Laitamme edelleen myös 1. ja 2. koronarokotteita ajanvarauksella.
• Koronaneuvonta (koronarokotusajanvaraus) p. 044 4131 257

« Uutishuone

Chatbot