KORONAROKOTUS RAUTALAMMILLA vko 47-52 (päivitetty thl:n 26.11.2021 ohjeen mukaiseksi)

3.12.2021 — 12:08

THL suosittaa kolmatta koronarokoteannosta:

  1. voimakkaasti immuunipuutteisille 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Rokotussarjan kolmas annos voidaan antaa voimakkaasti immuunipuutteisille silloin, kun toisesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään kaksi (2) kuukautta.

2. lyhyellä, alle 6 viikon annosvälillä rokotetuille

3. 60 vuotta täyttäneille, laitoksissa ja hoivakodissa asuville ja lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville, kun toisesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään kuusi (6) kuukautta.

4. koronapotilaita hoitavalle terveydenhuollon henkilöstölle, ympärivuorokautisen hoivan (iäkkäät) henkilöstölle sekä muuta kiireellistä hoitoa antavalle sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle (Suomen rokotusjärjestys, ryhmä 1) , kun toisesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään kuusi (6) kuukautta.

Otamme terveysasemalta yhteyttä puhelimitse 60 vuotta täyttäneisiin sekä riskiryhmiin kuuluviin ja varaamme rokotusajan Suonenjoen tai Rautalammin terveysasemalle, kun puoli vuotta (6 kk) on kulunut toisesta koronarokoteannoksesta. Jotta ajanvaraus ei ruuhkautuisi, pyydämme rauhassa odottamaan yhteydenottoa. Jos olette saaneet rokotuksen jossakin muualla, teihin ei saa yhteyttä puhelimitse tai kuulutte johonkin toiseen yllä mainittuun rokotusryhmään, varatkaa rokotusaika koronaneuvonnan kautta.


• Laitamme edelleen myös 1. ja 2. koronarokotteita ajanvarauksella.
• Koronaneuvonta (koronarokotusajanvaraus) p. 044 4131 257

« Uutishuone