KEHITTÄMISKYSELY-Vastaa ja Voita

NYT VASTAAMAAN KYSELYYN !!

Rautalammin kunnan elinvoimaselvityksen laatiminen on alkanut

Elinvoimaselvityksen tarkoituksena on määritellä suuntaviivat Rautalammin kunnan elinvoimatyölle, jonka tarkoituksena on parantaa Rautalammin palvelutarjontaa, lisätä työpaikkoja ja vaikuttaa positiivisesti kunnan asukasluvun kehittämiseen. Selvitykseen sisältyy kehittämiskysely, jolla kartoitetaan Rautalammin asukkaiden, vapaa-ajan asukkaiden, yrittäjien ja sidosryhmien mielipiteitä ja näkemyksiä Rautalammin nykytilasta ja kehittämistarpeista.

Rautalammin kunnan elinvoimaselvitys

Rautalammilla on käynnistynyt kunnan elinvoimaa koskeva kehittämisselvitys. Selvityksen kautta haetaan yhteistä näkemystä Rautalammin elinvoiman kehittämiseen. Elinvoimaselvityksen tarkoituksena on määritellä suuntaviivat Rautalammin kunnan kehittämiselle ja elinvoiman lisäämiselle. Selvityksessä kuvataan Rautalammin nykytilanne ja kehittämistarpeet, arvioidaan Rautalammin nykyisten ja uusien elinkeinotoimintojen kehittämismahdollisuuksia ja niiden kytkeytymistä muun muassa asumiseen, virkistysmahdollisuuksiin ja hyvinvointiin.

Asukkaiden, vapaa-ajan asukkaiden ja yrittäjien mielipiteet ovat tärkeitä

Rautalammin kunnan elinvoimaselvitykseen sisältyy kehittämiskysely, jossa kaikilla Rautalammin asukkailla, vapaa-ajan asukkailla, yrittäjillä ja muilla Rautalammin kehittämisestä kiinnostuneilla on mahdollisuus kertoa mielipiteensä Rautalammin nykytilanteesta ja kehittämistarpeista sekä esittää kehittämisehdotuksia kunnan kehittämiseksi. Kysely toteutetaan sähköisenä kyselynä ja kyselyyn voi vastata alla olevan linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/3BD4B84A2411137E

Mikäli haluat vastata kyselyyn muuten kuin sähköisen linkin kautta, kyselylomakkeita on jaossa Rautalammin kunnanviraston neuvontapisteessä (Kuopiontie 11) ja Rautalammin kirjastossa (Rautalammintie 4). Täytetyn lomakkeen voit palauttaa edellä mainittuihin paikkoihin.

Kyselyyn voi vastata 26.11.2021 saakka. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista lahjakorttia itse valitsemaasi paikalliseen yritykseen. Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi kyselyn viimeiselle sivulle. Yhteystietoja käytetään vain arvonnassa eikä niitä yhdistetä antamiisi vastauksiin. Yhteystietosi hävitetään arvonnan ja palkintojen toimittamisen jälkeen. 

Elinvoimaselvityksen laatimisesta vastaa monialainen työryhmä

Rautalammin kunta on kilpailutuksen kautta valinnut elinvoimaselvityksen tekijäksi FCG Finnish Consulting Group Oy:n, jossa työn vastuuhenkilönä on Taina Ollikainen (puh. 040 864 1030, taina.ollikainen@fcg.fi). Elinvoimaselvityksen laatimista ohjaa kunnan asettama työryhmä, johon kuuluvat kunnan keskeiset viranhaltijat ja luottamushenkilöt.

Lisätietoja:

Anu Sepponen, kunnanjohtaja, puh. 040 840 5088

Merja Koivula-Laukka, hallintojohtaja, puh. 040 548 3854

Iiro Lyytinen, elinkeinoasiamies, puh. 020 7464 650

« Uutishuone

Chatbot