KATUSOITTAJA

TULE MUKAAN VALTAKUNNALLISEEN RAITTISOITTOKILPAILUUN!

Rautalammin maineikkailla Pestuumarkkinoilla syyskuun toisena viikonloppuna järjestetään jälleen valtakunnallinen raittisoittokilpailu. Kilpailupäivä on lauantai 9.9. Voittajalle on luvassa 1000 euron rahapalkinto!

Jo yhdeksättä kertaa järjestettävän raittisoittokilpailun tarkoituksena on elvyttää pestuumarkkinoiden soittoperinnettä ja edistää katusoittokulttuuria, sekä tuoda esiin uusia katusoittajakykyjä.

Raati valitsee varsinaiseen kilpailuun neljä finalistia. Instrumentti ja tyyli on vapaa. Kilpailu tapahtuu akustisessa katusoittohengessä ilman verkkovirtaa. Finalistit esiintyvät sekä lavalla että markkinaraitilla, mutta kilpailun voittajan valitsee viisihenkinen tuomaristo pelkästään raittisoiton perusteella. Myös yleisö saa äänestää suosikkiaan. Tuomariston valitsema voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon, sekä taiteilijatittelin Raittisoittaja2023!

Kilpailuun voi osallistua heinäkuun loppuun (31.7.) saakka lähettämällä videolinkin osoitteeseen Raittisoitto23@gmail.com.
Finaaliin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 15.8.mennessä.
Soittoporukan koolla ei ole väliä, meininki ja tunnelma sekä tietenkin vuorovaikutus yleisön kanssa on tärkein. Tee pysäyttävä esitys ja tule soittamaan yksin tai yhdessä!

Kilpailun järjestävät Rautalammin RockMuusikot ry, sekä Seurayhtymä Rautalammin Pestuumarkkinat ry. Kilpailun pääsponsori on Rautalammin Osuuspankki.
Lisätietoja:
Rautalammin Rockmuusikot ry:
AnttuRöntynen
Raittisoitto23@gmail.com
puh.0440629030

« Uutishuone

Chatbot