Kaivosilta 2.3.2021 klo 17.00 (huom. muuttunut kellonaika )

Miten kuntalaiset voivat vaikuttaa malminetsintä- ja kaivoshankkeisiin?  

Ti 2.3. klo 17.00 Kunnanviraston valtuustosalissa

Rautalammin kunta järjestää yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ja Geologian tutkimuskeskuksen kanssa kaivosillan, jonka teemana on malminetsintä- ja kaivoshankkeisiin vaikuttaminen kuntalaisten näkökulmasta. Paikalla ovat ympäristöoikeuden professori Ismo Pölönen ja geologi Aleksi Salo sekä luonnonsuojeluliiton kaivosasiantuntija Jari Natunen.

Tilaisuuteen osallistuvat voivat esittää ennakkoon kysymyksiä asiantuntijoille. Kysymyksiä voi lähettää 23.2. klo 12 saakka kunnanviraston neuvontaan Teija Oksaselle (teija.oksanen@rautalampi.fi) tai postitse Rautalammin kunta, Kuopiontie 11, 77700 Rautalampi. Kuoreen merkintä ”Kaivosilta”.  Aiemmin lähetetyt kysymykset huomioidaan.

Koronan takia voi osallistua paikan päällä vain 15 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset kunnanviraston neuvontaan. Tilaisuutta voi seurata striimattuna Rautalammin kunnan facebook-sivuilla ajantasaisena tai nauhoitettuna kahden viikon ajan tilaisuudesta. 

Jos haluat osallistua keskusteluun tilaisuuden aikana, se onnistuu teams-yhteyden avulla. Ilmoita neuvontaan sähköpostiosoitteesi, niin laitamme sinulle linkin jolla pystyt liittymään tilaisuuteen.

« Uutishuone