ELY-keskuksen Kuopion ja Mikkelin Waltti-lippujen myynti päättyy 31.5.2020 (Pohjois-Savo, Etelä-Savo)

13.5.2020 — 14:58

Kuopion kaupungin Waltti-alue laajenee Suonenjoelle, Tervoon, Vesannolle ja Pielavedelle.

ELY-keskuksen Waltti-lippujen myynti päättyy 31.5.2020. Kausilippuja voi käyttää niiden kelpoisuusajan, kesällä 2020. Kortilla olevaa arvoa voi käyttää vuoden 2020 loppuun. Suositeltavaa kuitenkin on, että liput käytettäisiin loppuun kesän 2020 aikana.

ELY-keskuksen Waltti-liput vaihdetaan kaupunkien Waltti-lipuiksi veloituksetta. Jos asiakkaan käytössä ei enää jatkossa ole Waltti-liikennettä, ELY-keskus hyvittää henkilökohtaisella kortilla olevat käyttämättömät matkat ja arvon. Lomake ja ohjeet hyvityshakemuksen tekemiseksi löytyy Waltti-sivustolta www.ely-keskus.fi/web/waltti-ita-suomi

Kuopion Waltti-alueen ulkopuolelle jäävät Rautalampi, Keitele ja Varpaisjärvi. Koska Waltti-vyöhykkeet Suonenjoella ja Pielavedellä ulottuvat vain kuntakeskuksiin, myös Rautalampi-Suonenjoki ja Keitele-Pielavesi –väleillä Waltti-liput eivät ole enää käytössä 1.6.2020 alkaen. Näille Kuopion Waltti-alueen ulkopuolelle tehtävillä matkoilla ovat käytössä liikenteenharjoittajan liput, jotka ostetaan linja-autosta tai Matkahuollosta. 

Lue koko tiedote Ely-keskuksen sivuilta

« Uutishuone

Chatbot