Aluevaali-info ja vaalipaneeli ma 3.1. klo 18.00

3.1.2022 — 11:07

Aluevaalit lähestyvät, mutta mistä niissä oikeastaan onkaan kyse ja mitä ovat uudet hyvinvointialueet, joille nyt haetaan päättäjiä?

Uusi vuosi on hyvä aloittaa tiedonhaulla ja sen johdosta järjestämmekin maanantaina 3.1. klo 18.00 aluevaali-infon, joka lähetetään suorana lähetyksenä Suonenjoen studioltamme SavoGrown Facebook- ja YouTube -kanaville. Lisätietoa tapahtumasta: https://fb.me/e/1ZtO9O0DJAsiantuntijana toimii tiedolla johtamisen vastuuvalmistelija Eija Peltonen ja infon juontaa Savogrown Ville Keränen. Livelähetykseen on mahdollista osallistua somekanavien kautta kommentoimalla ja kysymällä.

Yhteisen aluevaali-infolähetyksen jälkeen Suonenjoella, Rautalammilla, Tervossa, Vesannolla ja Pielavedellä järjestetään myös paikalliset vaalipaneelit klo 18.45 alkaen. Näihin on mahdollista osallistua koronatilanteesta johtuen pelkästään etänä Teams-yhteyksin.Paikallisstudioiden TEAMS -linkit:Pielavesi: www.pielavesi.fi/pielavesiliveRautalampi: https://bit.ly/3Hq716lSuonenjoki: https://bit.ly/32DUMEvVesanto: https://bit.ly/3JyNZfOTervo: https://bit.ly/344JtWd

Aluevaali-infon järjestelyistä vastaavat Mukana – tulevaisuuden osallisuusmallit 2025 -hanke ja Osallisuudella uusia palveluratkaisuja ja hyvinvointia Pohjois-Savoon -hanke yhteistyössä Sisä-Savo -lehden, Sisä-Savon kansalaisopiston, Kehitysyhtiö SavoGrown ja Pielaveden kunnan kanssa.

« Uutishuone