Teknisen johtajan viranhakuilmoitus

2.12.2016 — 13:48

Rautalampi on vuonna 1561 perustettu noin 3300 asukkaan vireä yritys- ja kulttuurikunta Pohjois-Savossa. Kuopion ja Jyväskylän valtakunnanosakeskukset sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä kuntakeskuksesta. Valtatie 9 ja kantatie 69 kulkevat kunnan läpi. Pääosin Rautalammin kunnassa sijaitsee Etelä-Konneveden kansallispuisto. Kunnassa on käynnissä useita elinvoimaa ja yritystoimintaa tukevia hankkeita, kuntasuunnittelu-, kaavoitus- ja kehittämisprosesseja, jotka liittyvät tuulivoimaan, suunnitteluun, maankäyttöön, rakentamiseen, organisaatiorakenteisiin sekä sääntöihin. Kunta vastaanotti ensimmäiset kiintiöpakolaiset keväällä 2016. Rautalammin kunnan palveluksessa työskentelee noin 190 viran- ja toimenhaltijaa. Teknisen osaston alaisuudessa työskentelee vuosittain 16 henkilöä.

Eläkkeelle siirtymisen johdosta tekniselle osastolle haetaan

Teknistä johtajaa

 Tekninen johtaja valitaan virkaan toistaiseksi. Tekninen johtaja vastaa teknisen osaston osastopäällikkönä hallinnosta, taloudesta ja toiminnasta, kuten rakentamisesta, kehittämisestä, yhdyskuntasuunnittelusta, vesi-, tie-, jäte-, liikenne- ja ympäristönsuojelusta sekä palo- ja pelastustoimesta. Lisäksi teknisen osaston alaisuuteen kuuluvat kunnan kiinteistöt, suuri metsävarallisuus ja huoltoon ja kunnossapitoon liittyvät asiat. Tekninen johtaja toimii esittelijänä teknisessä lautakunnassa, ympäristölautakunnassa ja kunnanhallituksen alaisessa kaavoitusjaostossa. Hän työskentelee kunnanvirastossa kunnanjohtajan alaisuudessa ja on kunnan johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusehtona on teknisen alan ylempi korkeakoulututkinto, korkeakoulututkinto tai insinöörin tutkinto, minkä lisäksi edellytämme talonrakennusalan tai maankäyttöalan tai ympäristö- ja vesirakennusalan koulutusta ja työkokemusta. Tekniseltä johtajalta edellytämme kokemusta esimies- tai johtotehtävistä ja kunnallistalouden osaamisesta. Lisäksi luemme eduksi kunnallishallinnon lainsäädännön tuntemuksen, hankintaosaamisen ja henkilöstöjohtamis- ja alaistaidot. Palkkaus määräytyy TS:n mukaan. Eläke-etuudet teknisen johtajan viran osalta määräytyvät kunnallisen eläkelain (KuEL) mukaan. Virassa noudatetaan kokonaistyöaikaa. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valtuusto toimittaa virkavaalin.

Kuntakonsernin uusiin kehittämismahdollisuuksiin liittyen odotamme nykyaikaista, haasteisiin tarttuvaa ja innovatiivista kunnan ja kuntalaisten elinvoimaa lisäävää työotetta.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti kuntarekry.fi:n kautta. Postitse hakemukset kuntaan tulee toimittaa 30.12.2016 klo 12.00 mennessä osoitteeseen Rautalammin kunnanhallitus, Kuopiontie 11, 77700 RAUTALAMPI tai rautalammin.kunta@rautalampi.fi. Hakemuskuoressa tulee olla merkintä ”Tekninen johtaja”. Hakemuksia ei palauteta. Lisätietoja antavat kunnanjohtaja Risto Niemelä 040-8405088 ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Ari Weide 0500-244938. Lisätietoja löydettävissä www.rautalampi.fi –sivuilta.

RAUTALAMMIN KUNTA

KUNNANHALLITUS

« Uutishuone